Sous-Vide Supreme

is het de Moleculaire Gastronomie, of is het iets anders? praat hier over de trends; Koken met Roner, thermomix of Pacojet
Plaats reactie
arnold 59
Berichten: 10
Lid geworden op: 05 jan 2007, 14:09
Contacteer:

Sous-Vide Supreme

Bericht door arnold 59 » 16 mei 2010, 06:57

Dok Cookware verkooptmet het nieuwste Sous-Vide apperaat. Sous Vide koken is een speciale manier van koken waarbij het product wordt gevacumeerd en lange tijd wordt ondergedompeld in een bad met een constante temperatuur. Dit zorgt voor perfect gegaard voedsel met veel meer voedingsstoffen en smaak

Gebruikersavatar
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Sous-Vide Supreme

Bericht door Leo » 16 mei 2010, 09:37

Wat kost dat bij jullie? en voor ons?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

kruimeltje
Berichten: 208
Lid geworden op: 17 sep 2009, 07:18

Re: Sous-Vide Supreme

Bericht door kruimeltje » 20 mei 2010, 06:25

waar kan ik recepten vinden voor gevacumeerd koken om iedeeën op te doen .

arnold 59
Berichten: 10
Lid geworden op: 05 jan 2007, 14:09
Contacteer:

Re: Sous-Vide Supreme

Bericht door arnold 59 » 13 sep 2010, 06:40

Over de prijs en reclame kan je altijd praten. Recepten voor de Sous-Vide Supreme zijn er genoeg. Wij geven een eigen kookboek uit.

kruimeltje
Berichten: 208
Lid geworden op: 17 sep 2009, 07:18

Re: Sous-Vide Supreme

Bericht door kruimeltje » 14 sep 2010, 00:47

Even een link
http://www.o-k-import.nl/download/SousvideSupreme.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

Vr.Gr. Kr.

Plaats reactie