zoete krokante canneloni

is het de Moleculaire Gastronomie, of is het iets anders? praat hier over de trends; Koken met Roner, thermomix of Pacojet
Plaats reactie
leon
Berichten: 4
Lid geworden op: 15 mar 2010, 16:34

zoete krokante canneloni

Bericht door leon » 08 apr 2010, 13:25

wie heeft voor mij een recept om krokante canneloni te maken van bv chocolade of tuillebeslag?
ben op zoek naar een recept waarmee het eindresultaat uit de oven nog goed flexibel is om te verwerken

chocolademan
Berichten: 5
Lid geworden op: 06 nov 2008, 20:45

Re: zoete krokante canneloni

Bericht door chocolademan » 08 apr 2010, 21:38

100 gr eiwit
100 gr zachte boter
100 gr poedersuiker
100 gr bloem

tuillebeslag; alles samen glad roeren, laten rusten in de koeling en afbakken 150 graden en vormen naar eigen inzicht

succes!!

Plaats reactie