Knoop van ganzelever

is het de Moleculaire Gastronomie, of is het iets anders? praat hier over de trends; Koken met Roner, thermomix of Pacojet
Unique Products
Berichten: 3
Lid geworden op: 07 apr 2010, 07:51

Knoop van ganzelever

Bericht door Unique Products » 07 apr 2010, 08:22

Xanthan gom / Unique Konjac (30:70 ratio) 0,65%
foie gras terrine
eigeel
water

smelt de terrine van lever
mix de gesmolten lever met de xanthan en konjac gom. Voug een klein beetje water en een eidooier toe en mix even goed door. smeer de massa uit tussen plastic en koel terug. snij in banen en knoop ze.

dit is de beschrijving zoals WD50 hem geeft in NYTimes
http://www.nytimes.com/2007/11/06/scien ... =cse&scp=3" onclick="window.open(this.href);return false;

je kan hem ook maken op een andere manier het recept staat onder
Unique Konjac op:

http://WWW.UNIQUE-PRODUCTS.NL" onclick="window.open(this.href);return false;

Plaats reactie