Pagina 1 van 1

Ovoneve en Glycerine SOSA

Geplaatst: 13 mar 2010, 02:05
door Robiiii
Hey allemaal,
Ik heb een vraagje en hoop dat jullie mij hiermee kunnen helpen..
Ik heb nu op het werk zo`n pot ovoneve albumin.. en een pot Glycerine... :roll:
Nu weet ik dat je met die ovoneve vele dingen erg luchtig klopt.. had vandaag een bekken vol met paprika maar het stort na enkele minuten direct in elkaar..
Nu is de vraag.. Hebben jullie wat leuke receptuurtjes om een beetje mee te kunnen spelen? En weet iemand de verhoudingen van glycerine op sorbet ijs?

alle informatie is welkom!!!
mvg,

Robiiii

Re: Ovoneve en Glycerine SOSA

Geplaatst: 13 mar 2010, 12:50
door jeroenbr
Je kan ovoneve ook gebruiken als plakmiddel

Re: Ovoneve en Glycerine SOSA

Geplaatst: 15 mar 2010, 18:31
door Bouvier
met parika lukt het niet. Alles stort ineens in. Waarom weet ik. Ik had deze vraag al eens gelanceerd waarom ? Kijk maar naar eiwitschuimpjes.

Re: Ovoneve en Glycerine SOSA

Geplaatst: 19 mar 2010, 11:27
door Robiiii
ok.. heeft iemand hier misschien een receptuur/verhouding van glycerine op sorbetijs..?
alvast bedankt

Re: Ovoneve en Glycerine SOSA

Geplaatst: 29 mar 2010, 14:29
door Bouvier
Op een pot voor de Paco voeg ik altijd een klein koffielepeltje aan toe. Beter schepbaar en blinkt mooi.

Re: Ovoneve en Glycerine SOSA

Geplaatst: 11 mei 2010, 14:15
door NicoV
Voor de paprika ... dat probleem ken ik, het is door de aciditeit van de paprika die de eiwitten afbreekt.

Volgens mij als je dit recept gebruikt lukt het je vast en zeker,

Je moet deze verhouding gebruiken 1/3
dus 1 puree van paprika kortaangestoofd en
3 vloeistof (het sap van paprika)
en best ook nog een extra vers eiwit gebruiken ...

Groetjes,

Re: Ovoneve en Glycerine SOSA

Geplaatst: 03 aug 2016, 09:04
door Emmascookies
Wat een gespek allemaal....
Men dient pas zeker een antwoord te geven op bepaalde vragen als men hier zeker van is!