Gellan SOSA

is het de Moleculaire Gastronomie, of is het iets anders? praat hier over de trends; Koken met Roner, thermomix of Pacojet
Plaats reactie
Lekoksportif
Berichten: 8
Lid geworden op: 06 jan 2008, 23:46
Locatie: Gent

Gellan SOSA

Bericht door Lekoksportif » 26 sep 2009, 11:37

iemand ervaring met het product 'gellan' van Sosa?
heeft niet dezelfde verhouding als die van de TEXTURAS.

mvg Davy

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Gellan SOSA

Bericht door Cees » 26 sep 2009, 11:43

De verhouding moet als het goed is op de bus staan.
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Gebruikersavatar
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Gellan SOSA

Bericht door Leo » 26 sep 2009, 23:23

ja..klopt heb het ook gezien. Op alle producten staat rechts onder een verhouding.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
bielek
Berichten: 42
Lid geworden op: 07 mei 2007, 20:16
Locatie: Veldhoven

Re: Gellan SOSA

Bericht door bielek » 03 dec 2009, 17:33

De verhouding van de gelan van texturas is:
5 g / L zachte gel
26 g/l harde gel en raspbaar
deze weet ik niet!

KNL
Berichten: 314
Lid geworden op: 11 okt 2008, 12:35
Locatie: Rijkevorsel (België)

Re: Gellan SOSA

Bericht door KNL » 03 dec 2009, 21:14

toch ondervonden dat die van sosa ietsje straffer is, je hebt dus minder nodig (gellan express als ik mij niet vergis)

Plaats reactie