Chest Freezer

is het de Moleculaire Gastronomie, of is het iets anders? praat hier over de trends; Koken met Roner, thermomix of Pacojet
Plaats reactie
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Chest Freezer

Bericht door Leo » 05 sep 2009, 09:44

Afbeelding

ICC Chest Freezer can freeze so quickly that in just one hour meat and fish at room temperature can reach respective temperatures of -45 and -30 °C.
The process is so fast that food and prepared meals preserve all their properties intact. The freezer have a maximum freezing temperature of -65 °C and its folding top lid and careful design make it the perfect space-saving electrical appliance for professional kitchens.

lijkt me wel grappig.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Bchef1
Berichten: 209
Lid geworden op: 12 mar 2009, 12:59
Locatie: Den Haag
Contacteer:

Re: Chest Freezer

Bericht door Bchef1 » 05 sep 2009, 10:22

soort van blast chiller super plus ultra?
Coool!!

kost dat?
I love defenseless animals, especially in a good gravy

Guido
Berichten: 64
Lid geworden op: 08 mei 2009, 14:32
Locatie: Eindhoven

Re: Chest Freezer

Bericht door Guido » 10 sep 2009, 23:29

idd zier er handig uit, vooral als je net voor het servies vergeten bent ijs te maken :oops:

Plaats reactie