beetje hulp nodig

is het de Moleculaire Gastronomie, of is het iets anders? praat hier over de trends; Koken met Roner, thermomix of Pacojet
Plaats reactie
Kees Dijkstra
Berichten: 9
Lid geworden op: 21 apr 2009, 07:42
Locatie: zaandam
Contacteer:

beetje hulp nodig

Bericht door Kees Dijkstra » 08 mei 2009, 07:37

Hallo allen,

Ik wil met mijn team wat gaan experimenteren met texturas en sosa produkten.
De bedoeling is wat schuim maken, druppels en het plakken van diverse produkten, is er een tabel die voorschrijft over de verhoudingen, temperaturen en wat wel en wat niet kan.
Ik kijk regelmatig op dit forum en met name op deze topic maar kom nog niet echt verder.

Al vast bedankt

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: beetje hulp nodig

Bericht door Leo » 08 mei 2009, 07:54

"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Kees Dijkstra
Berichten: 9
Lid geworden op: 21 apr 2009, 07:42
Locatie: zaandam
Contacteer:

Re: beetje hulp nodig

Bericht door Kees Dijkstra » 08 mei 2009, 09:45

Dank je wel, we gaan aan de slag :)

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: beetje hulp nodig

Bericht door Cees » 08 mei 2009, 21:32

Misschien is dit ook nog leuk voor je...zitten ook wat recepten bij. Wel engelstalig!
http://khymos.org/hydrocolloid-recipe-c ... n-v2.2.pdf
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Kees Dijkstra
Berichten: 9
Lid geworden op: 21 apr 2009, 07:42
Locatie: zaandam
Contacteer:

Re: beetje hulp nodig

Bericht door Kees Dijkstra » 09 mei 2009, 07:20

Dank je wel weer een stap in de goede richting en dat het engelstalig is, is geen probleem.

Plaats reactie