Sosa - Pro Espuma Caliente

is het de Moleculaire Gastronomie, of is het iets anders? praat hier over de trends; Koken met Roner, thermomix of Pacojet
Plaats reactie
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Sosa - Pro Espuma Caliente

Bericht door Leo » 30 sep 2008, 13:02

Hoe gebruikt je dit precies?

Zag dag je 10% moet gebruiken.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

truffel
Berichten: 25
Lid geworden op: 15 okt 2007, 18:56
Locatie: groningen
Contacteer:

Re: Sosa - Pro Espuma Caliente

Bericht door truffel » 04 okt 2008, 23:14

100gr op 1 l koude vloeistof in de kidde 2patronen en je hebt je espuma.

Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Re: Sosa - Pro Espuma Caliente

Bericht door Niels » 05 okt 2008, 09:23

Kan de vloeistof ook vet bevatten?

truffel
Berichten: 25
Lid geworden op: 15 okt 2007, 18:56
Locatie: groningen
Contacteer:

Re: Sosa - Pro Espuma Caliente

Bericht door truffel » 08 okt 2008, 23:38

ja

Thagiz
Berichten: 45
Lid geworden op: 09 feb 2007, 09:16
Locatie: Jubbega

Re: Sosa - Pro Espuma Caliente

Bericht door Thagiz » 15 nov 2008, 11:32

wel even laten rusten. Heb ook wat geprobeerd en 1 uurtje laten rusten en was wel aardig. Maar de volgende dag was het nog beter.

Plaats reactie