Tojiro messen

is het de Moleculaire Gastronomie, of is het iets anders? praat hier over de trends; Koken met Roner, thermomix of Pacojet
kuiper
Berichten: 16
Lid geworden op: 11 jun 2008, 14:27

Tojiro messen

Bericht door kuiper » 11 jun 2008, 15:31

In de Japanse keuken wordt aan het snijden en het omgaan met messen nog veel meer aandacht besteed dan wij hier gewend zijn.
Daartoe worden dan ook prachtige messen in Japan geproduceerd.
ToJiro is een exclusief kwaliteitsmerk en behoort tot één van de vijf grootste messenproducenten van Japan.
Bij de productie worden de meest geavanceerde productietechnieken gecombineerd met traditionele smeedkunst.
De Tojiro messen zijn gemaakt van damaststaal en zijn gekend om hun buitengewoon hoge snijprestaties. Ze zijn onverwoestbaar, extreem hard en duurzaam vlijmscherp.
http://www.tojiro.co.uk/
zie jullie ervaringen reacties graag tegemoet,

Plaats reactie