Pagina 1 van 1

vlaamse reus van het spit

Geplaatst: 24 mei 2011, 14:47
door XL
Hallo allemaal,

Ik heb in de vriezer twee vlaamse reuzen liggen en wil deze graag thuis aan het spit boven houtskool bereiden. Omdat konijn behoorlijk droog kan uitvallen zat ik eraan te denken om hem te larderen met vet spek en te vullen met een farce met o.a. spek, ui, knoflook, salie, thijm, rozemarijn en gehakt. verder wil ik hem constant bestrijken met een lak/marinade tijdens het grillproces.

mijn vraag is dus,
zouden jullie mee willen denken voor een mooie lak, en idee├źn over de farce zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Re: vlaamse reus van het spit

Geplaatst: 30 mei 2011, 16:01
door chieff
he hallo xl

kan je hem niet vullen met een bever of een dodo? die zijn wel lekker vet. toch?
en ik zou hem aflakken met pina saus hmmmmmmmmmmmm lekker hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nou suc6.....

Re: vlaamse reus van het spit

Geplaatst: 30 mei 2011, 16:14
door XL
naja, zat zelf te denken aan scholekster en tulpenbollen :P .. anywho, we brouwen er wel wat lekkers van deze week

Re: vlaamse reus van het spit

Geplaatst: 30 mei 2011, 16:17
door chieff
nou ja lely bladeren en zee wier is ook wel lekker of stro ook lekker ja komt wel goed man ik spreek jou vanaaf hallo!