mirenge TOP

Vrijheid van creative mening!
Plaats reactie
parthoens
Berichten: 1
Lid geworden op: 05 mei 2010, 15:21

mirenge TOP

Bericht door parthoens » 05 mei 2010, 15:26

heb overlaatst een mirenge gegeten 'echt top' super luchtig zo een half bolletje,aan de onderkant gelijk isimoschuim
de gastvrouw zij me dat het gewoon eiwit in een espuma gedaan,en dan in de izidry gedroogd
heb dat nu al gedaan,

-met ovoneve
-met xantana
-met proesuma

echt niets lukt

als ik het droog dan valt het gewoon in
dus daarmee vraag ik heeft daar iemand een receptje van of een technick

dank u,

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: mirenge TOP

Bericht door Maurits » 05 mei 2010, 16:55

wellicht back to basic.....

1 deel poedersuiker op 1 deel eiwit maakt prima schuim. Eiwit met beetje citroen en zout opschuimen tot lobbig (d.w.z. met de schwung van een slappe pielemuis), dan poedersuiker erbij en draaien tot het steviger en glanzend is. Massa in een spuitzak en vormpjes spuiten. 1 uur in een oven van 100c voor kleine schuimpjes (4 cm doorsnee).
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

Emiel
Berichten: 293
Lid geworden op: 18 okt 2006, 22:14
Locatie: Weelde

Re: mirenge TOP

Bericht door Emiel » 11 mei 2010, 22:28

Dit zou gewoon eiwitpoeder en suiker met water en citroen zijn. Luchtig slaan en spuiten. Drogen in de ezidri.

Plaats reactie