Pagina 1 van 1

Proeverij rundvlees

Geplaatst: 02 feb 2009, 17:04
door limo factory
Beste collega's,

Ben gevraagd om een proeverij te verzorgen van rundvlees. Vooral met de minder bekende delen.
Iemand nog suggestisch (lage temperatuur bereidigen) van een mooi stukje rundvlees.

Groeten Erik en alvast bedankt voor jullie tijd.

Re: Proeverij rundvlees

Geplaatst: 02 feb 2009, 21:12
door sjaak
jodenhaas / diamant haas
ossenstaart
Sucade
tong
uiers

Re: Proeverij rundvlees

Geplaatst: 02 feb 2009, 21:57
door Leo
je zou chinees kunnen doen. Beetje met ingewanden. Maag etc..
Eet het wel eens bij de chinees..wel aparte structuur.

Re: Proeverij rundvlees

Geplaatst: 02 feb 2009, 23:39
door roland
piano stuk

Re: Proeverij rundvlees

Geplaatst: 02 feb 2009, 23:54
door jeroenbr
niertjes?

Re: Proeverij rundvlees

Geplaatst: 03 feb 2009, 09:03
door Maurits
hart is echt superlekker (zeker sous-vide), mager en smaakvol spiervlees. Zelfs als steak tartare. Wel goed ontvliezen, ontaderen etc., anders eindigt het zeker als rubber.

Ennuh, ik zou GEEN niertjes van een volwassen runderen (zeker als het wat ouder is) eten, want het is nogal sterk van smaak. Urinesmaak wel te verstaan.

Re: Proeverij rundvlees

Geplaatst: 03 feb 2009, 09:32
door Pinxo
merg!!

Re: Proeverij rundvlees

Geplaatst: 03 feb 2009, 13:52
door Maurits
Pinxo schreef:merg!!
JA!