Combinatie's

Vrijheid van creative mening!
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Combinatie's

Bericht door Leo » 27 jul 2008, 14:29

Ik heb het volgende Creative idee:

We beginnen met 5 ingredienten op (Waarvan hij/zij denkt dat het goed bij elkaar past.) en geeft het gerecht een naam. De volgende persoon neemt de laatste 2 ingredienten om mee te beginnen.
De volgende persoon neem weer de laatste 2 ingredienten over, en maakt weer een combinatie van.
(zout, peper, olie, boter en andere standaard ingredienten hoeven natuurlijk niet genoemd te worden)


Ik begin :D .

Tartaar van rundvlees en gepocheerde gillardeau oester, met verse wasabi, passie en bieslook
Rundvlees, Passievrucht, Bieslook, Wasabiwortel, Oester

De volgende mag dus beginnen met
Wasabi en Oester.

ben benieuwd.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Marielle
Berichten: 437
Lid geworden op: 09 aug 2006, 22:31
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Combinatie's

Bericht door Marielle » 27 jul 2008, 22:59

met deze ingredienten had ik een gerecht verzonnen:

wasabi
oester
komkommer
tonijn
sesam

brunoise van oester en komkommer,tonijn kort gebakken in de zwarte sesam zaadjes en een schuim van wasabi


met de komkommer en de tonijn moet het volgende recept verzonnen worden.

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Combinatie's

Bericht door Cees » 28 jul 2008, 00:34

espuma van komkommer met tartaar van tonijn, kalfswang geconfijt in ganzen vet salie en pata negra

Dus espuma in klein glaasje ofzo , mooie steker tartaar, kalfswang geconfijt in ganzen vet met salie, en een krokant van pata negra ham.

Met de salie en pata negra word het volgende gemaakt!


Ontzettend leuk idee trouwens....soort jam sessie! :)
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Gebruikersavatar
limo factory
Berichten: 195
Lid geworden op: 22 aug 2004, 10:40
Locatie: Streefkerk
Contacteer:

Re: Combinatie's

Bericht door limo factory » 28 jul 2008, 16:12

Tosti van pata negra ham met Sovrano (italiaanse harde buffelkaas) en salie, marmelade van cherrietomaatjes en gebakken gamba's

Cherrietomaatjes en gamba's geef ik door....


Leuk. Moet een nieuwe kaart maken dus.......... :D

Groeten Erik

sjaak
Berichten: 584
Lid geworden op: 09 mar 2006, 11:44
Locatie: Noordwijk

Re: Combinatie's

Bericht door sjaak » 28 jul 2008, 21:15

Cherrie tomaatje's met witte bonen gamba's, chorizo en rucola

witteboontjes koken in groentenbouillon met een beetje chorizo, cherrie tomaatje plicheren halveren en even in de oven met olijfolie, basilicum, knoflook p/z boontjes met de tomaatjes mengen in een steker doen hierop 3 gamba's daartussen plakjes gedroogde chorizo, en er op een beetje rucola (aangemaakt met tomatenvinaigret)

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Combinatie's

Bericht door Leo » 28 jul 2008, 22:44

Hartige Bisquit van Rucola, met puree van chorizo, haricots vert, makreel en zwarte olijf

Bisquit maken met harige smaken. Hier in dungesneden rucola en ipv van boter notenolie. In de thermomix gedraaide chorizo worst met water. Gekookte haricotverts en op smaak gebracht met knoflook. Makreel gefileerd, dun gesneden op het "taartje". Opsmaak brengen met p+z, citroen en basilicum olie. Decoren met parmezaan, citroenzestes, bieslook.

Ik geef makreel en zwarte olijven door.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Marielle
Berichten: 437
Lid geworden op: 09 aug 2006, 22:31
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Combinatie's

Bericht door Marielle » 29 jul 2008, 08:00

Op de huid gebakken makreel met een tataar van makreel, een ravioli van olijven met geitenkaas.met
zeekraal en canterellen

ik geef de canterellen en geitenkaas door.

Emiel
Berichten: 293
Lid geworden op: 18 okt 2006, 22:14
Locatie: Weelde

Re: Combinatie's

Bericht door Emiel » 29 jul 2008, 12:51

Zacht gegaard Lomo varkenshaasje met korst van tomaat en gedroogde ham, terrine van geitenkaas met Iranese citroen, gebakken cantherellen met bieslook, rodewijnsaus en gebakken aardappelen.

Ik geef door: Aardappelen en rode wijn

Joost K
Berichten: 114
Lid geworden op: 10 jul 2006, 16:07
Locatie: Spijk

Re: Combinatie's

Bericht door Joost K » 03 sep 2008, 15:46

Proeverij van het Geuldallam, Met een gratin van aardappel en oudekloosterkaas, gestoofde rodekool. geserveerd met een reductie van munt en rode wijn.

dus ja doe maar wat met de kaas en rodekool of zo :shock:
anders iets met het lam :p
Winners Never Quit, Quitters Never Win!

yrtsap
Berichten: 195
Lid geworden op: 21 jun 2007, 12:50
Locatie: windowsd'nc fedder

Re: Combinatie's

Bericht door yrtsap » 05 sep 2008, 08:49

abrikozen
caramel
zout
amandel
chocolade 78%

en een taartje maken :mrgreen:

Marielle
Berichten: 437
Lid geworden op: 09 aug 2006, 22:31
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Combinatie's

Bericht door Marielle » 05 sep 2008, 15:33

je moet met de vorige ingerienten van je voor ganger een nieuw gerecht bedenken...

Gebruikersavatar
JeroenTrimbos
Berichten: 352
Lid geworden op: 31 mei 2008, 11:34
Locatie: Valkenburg aan de Geul
Contacteer:

Re: Combinatie's

Bericht door JeroenTrimbos » 05 sep 2008, 23:14

Kaas en rode kool...

Warm sap van rode kool met dooiers van Epoisse
blokjes rauwe ganzenlever en gezouten verse amandelen

Ik geef ganzenlever en amandel door...
Practice what you preach

bloemkool
Berichten: 3
Lid geworden op: 07 feb 2008, 12:17
Locatie: bergen op zoom
Contacteer:

Re: Combinatie's

Bericht door bloemkool » 07 sep 2008, 14:36

ik zou zeggen, maak een lekker smeuïge mousse van de ganzenlever met wat gevogelte glace en wat room, mooie kletskop van amandel erbij, geroosterde coquilles en een licht gebonden dressing van witte Banjul...

oftewel de volgende mag komen met de coquilles en witte banjul

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Combinatie's

Bericht door Leo » 07 sep 2008, 15:32

Coquilles en witte banyuls.

Dun gesneden coquilles, gemarineerd met vinaigrette van banyuls met groene asperge salade , vers gestoofde morille en chips van parmezaan.

Ik geef door de parmezaan en morilles.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
limo factory
Berichten: 195
Lid geworden op: 22 aug 2004, 10:40
Locatie: Streefkerk
Contacteer:

Re: Combinatie's

Bericht door limo factory » 07 sep 2008, 21:19

Getoaste brioche met een duxelle van paddestoelen, ijs van parmezaanse kaas en vinaigrette van morilles

ga door, ga door.....

paddestoelen en brioche brood

YaktheHairy
Berichten: 15
Lid geworden op: 20 apr 2006, 15:27
Locatie: Ulvenhout (Beda)

Re: Combinatie's

Bericht door YaktheHairy » 01 dec 2008, 21:10

paddestoelen en brioche brood

gebakken zeebaars, eekhoorntjesbrood (paddestoelen), créme van bloemkool, olie van 5 jaar gerijpte Jamon Iberico, toast van brioche

zeebaars / bloemkool

roland
Berichten: 103
Lid geworden op: 02 okt 2008, 11:58

Re: Combinatie's

Bericht door roland » 01 dec 2008, 21:42

cous cous van bloemkool met truffel en op de huid gebakken wilde zeebaars
gedroogde panchetta en een safraan beurre blanc
geef door safraan en panchetta

YaktheHairy
Berichten: 15
Lid geworden op: 20 apr 2006, 15:27
Locatie: Ulvenhout (Beda)

Re: Combinatie's

Bericht door YaktheHairy » 01 dec 2008, 22:06

safraan en panchetta

zeewolf, chutney van gele en rode paprika, schuimige saffraansaus, chips van panchetta, bieslook snippers

paprika, bieslook

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Combinatie's

Bericht door Leo » 15 jan 2009, 08:59

paprika, bieslook

Gepofte Rode Paprika Salade, met couillis van bieslook en dragon, oktopus reepjes met avocado.

geef dus door oktopus & avocado.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Marielle
Berichten: 437
Lid geworden op: 09 aug 2006, 22:31
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Combinatie's

Bericht door Marielle » 15 jan 2009, 11:26

zacht gegaarde octopus, crème van kreeft, gekonfijte tomaat, grapefruit en mousse van avocado en
curry

ik geef de grapefruit en de curry door..

Gebruikersavatar
JeroenTrimbos
Berichten: 352
Lid geworden op: 31 mei 2008, 11:34
Locatie: Valkenburg aan de Geul
Contacteer:

Re: Combinatie's

Bericht door JeroenTrimbos » 15 jan 2009, 13:30

Coquille gemarineerd in arachideolie, notenolie, sjalot en dragon
met grapefruit en schuimige saus van curry op lauwwarme salade van appel en witlof

Ik geef appel en witlof door ---->
Practice what you preach

KNL
Berichten: 314
Lid geworden op: 11 okt 2008, 12:35
Locatie: Rijkevorsel (België)

Re: Combinatie's

Bericht door KNL » 15 jan 2009, 18:35

appel en witloof

gegrilde everzwijnsfilet, tarte tatin van witloof, gebakken butternutpompoen, appel en savooi, wildbordelaise saus

ik geef door: savooi en everzwijn

Koen23
Berichten: 10
Lid geworden op: 08 jan 2009, 19:20
Locatie: Keulen, Duitsland

Re: Combinatie's

Bericht door Koen23 » 17 jan 2009, 20:09

Everzwijn, savooi;

Everzwijnfilet omwikkeld met truffelcrepes en savooikool, geglaceerde vijgen en ganzelever raviolis.

Een makkelijke voor iedereen;
Ganzelever en truffel geef ik door

sandernooij
Berichten: 21
Lid geworden op: 03 okt 2007, 17:05
Locatie: Praag, Tsjechie

Re: Combinatie's

Bericht door sandernooij » 17 jan 2009, 21:24

Sorry allemaal maar ik pak hem op.

Puree van zoete aardappel (bataat) met cacao bonen, gebakken ganzenlever, reductie van pedro ximinez en truffel

Ik geef door zoete aardappel en cacao.

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Combinatie's

Bericht door Leo » 23 jan 2009, 11:42

zoete aardappel & cacao

Reerugfilet met korst van salie, Puree van zoete aardappel met saus van pure cacao (100%), fleur de courgette.

Geef door
Fleur de Courgette en Reerug.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Esther
Berichten: 74
Lid geworden op: 11 jan 2009, 19:25
Locatie: Westerwolde

Re: Combinatie's

Bericht door Esther » 26 jan 2009, 19:28

Leuk bedacht dit....wat is het toch heerlijk om creatieve geesten te treffen! Ik doe een poging: Gebraden reerug met ketjapsaus en lenteui, puree van shii-take met knolselderijbrunoise en fleur de Courgette
Aan het doorgeefstokje zit ketjapsaus en shii-take (zonder mycellium) :)

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Combinatie's

Bericht door Cees » 26 jan 2009, 21:53

In roze knoflook gemarineerde lamsbout met canneloni van ketjap,sesamzaad en shiitake , zalf van mai-take en een krokant gebakken lamszwezerik

Ik geef door : mai-take en lamszwezerik
Laatst gewijzigd door Cees op 26 jan 2009, 21:56, 1 keer totaal gewijzigd.
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Gebruikersavatar
Esther
Berichten: 74
Lid geworden op: 11 jan 2009, 19:25
Locatie: Westerwolde

Re: Combinatie's

Bericht door Esther » 28 jan 2009, 16:27

mai-take en lamszwezerik (...toch Cees?)

Krokant gebakken lamszwezerik met ragout van mai-take, wintergroenten en lauwwarme salade van wakame en sesam

Ik geef door: wintergroenten en sesam

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Combinatie's

Bericht door Maurits » 28 jan 2009, 17:48

Gefrituurde wonton gevuld met gestoofde/geplukte eend en roquefort, en een koude bietensalade (= wintergroente :) ) met sherry-sesamdressing.

Ik geef door: roquefort en eend
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

Gebruikersavatar
Esther
Berichten: 74
Lid geworden op: 11 jan 2009, 19:25
Locatie: Westerwolde

Re: Combinatie's

Bericht door Esther » 28 jan 2009, 18:57

Maurits schreef:een koude bietensalade (= wintergroente :) ) met sherry-sesamdressing.
Gij Creatief Boefje :lol:
Laatst gewijzigd door Esther op 28 jan 2009, 18:58, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Combinatie's

Bericht door Cees » 28 jan 2009, 18:58

Krokante roquefort schotsen, gebakken boerderij eendenborst, gerookte jus en gefrituurde polenta blokken.

Geef door :

Polenta en gerookte jus
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

lonny77
Berichten: 1
Lid geworden op: 21 jan 2009, 20:08

Re: Combinatie's

Bericht door lonny77 » 28 jan 2009, 20:33

Bonbon van eendenlevermousse in gerookte jus gelei en een lolly van gefrituurde polenta met panchetta en cranberry

ik geef door cranberry en panchetta

Gebruikersavatar
JeroenTrimbos
Berichten: 352
Lid geworden op: 31 mei 2008, 11:34
Locatie: Valkenburg aan de Geul
Contacteer:

Re: Combinatie's

Bericht door JeroenTrimbos » 28 jan 2009, 22:53

Marbré van dungesneden pancetta, ganzenlever en ossenhaas met Aceto Balsamico Dark Cherry
een frisse lobbige gelei van cranberrysap en een salade van venkel en bleekselderij

Ik pass venkel + bleekselderij
Practice what you preach

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Combinatie's

Bericht door Leo » 28 jan 2009, 23:03

shooter van sap van bleekselderij, venkel en wortel espuma. in pikante saus gestoofde Petongle met lente uit

pass; petongle / lente ui
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

roland
Berichten: 103
Lid geworden op: 02 okt 2008, 11:58

Re: Combinatie's

Bericht door roland » 28 jan 2009, 23:24

een groene curry met petongle basmatie rijst en verse koriander en wat gesneden lente ui
geef door basmatie en curry

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Combinatie's

Bericht door Cees » 28 jan 2009, 23:29

Schots scheermes gevuld met coquilles, petongle en zeekraal,roergebakken lente ui en jus van kreeft en fenegriek
ik geef door schotse scheermessen en fenegriek
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Amazingtruffle
Berichten: 240
Lid geworden op: 30 dec 2008, 00:23
Locatie: Haarlem
Contacteer:

Re: Combinatie's

Bericht door Amazingtruffle » 29 jan 2009, 20:27

Verwarring! Roland en Cees aren samen aan het denken vrees ik!
Als ik dan toch mag kiezen , ga ik verder met scheermessen en fenegriek.
t Ene dicht bij huis, andere is hier ook wel voorradig in een andere vorm.

Cassoulet van flageolets en fenegriek, met scheermesjes op een puree van aubergine en gepofte knoflook

Geef door: knoflook en flageolets
“At the end of the day, it’s just food, isn’t it? Just food”.(MPW)

Gebruikersavatar
JeroenTrimbos
Berichten: 352
Lid geworden op: 31 mei 2008, 11:34
Locatie: Valkenburg aan de Geul
Contacteer:

Re: Combinatie's

Bericht door JeroenTrimbos » 29 jan 2009, 21:47

Flageolets met beurre noisette, uitgebakken spekjes en dragon, met een schuimige knoflook saus
Geuldallam rugfilet gegratineerd (met rozemarijn, dragon, parmezaanse kaas, boter en panko)
en puree van LaRatte aardappel.

Ik geef door -----> Geuldallam en aardappel
Practice what you preach

Gebruikersavatar
Esther
Berichten: 74
Lid geworden op: 11 jan 2009, 19:25
Locatie: Westerwolde

Re: Combinatie's

Bericht door Esther » 01 feb 2009, 14:25

Geuldallam met thijm en honing, taartje van opperdoezer rondeaardappeltjes met blijhamster oude schapenkaas en roergebakken boerenkool uit 't veld 8)
Het doorgeefluik bevat honing en schapenkaas

Amazingtruffle
Berichten: 240
Lid geworden op: 30 dec 2008, 00:23
Locatie: Haarlem
Contacteer:

Re: Combinatie's

Bericht door Amazingtruffle » 02 feb 2009, 13:05

Gebaseerd op een ander forum, neem ik u mee in een paar "vroeger polulaire" ingredienten.

Mousseline van beetwortel en Rhodiaanse tijmhoning, geconfijte "bulbe de tulipe" waarbij schilfers van oude schapenkaas en krokante begonia-blaadjes.

ik geef door: beetwortel en begonia
“At the end of the day, it’s just food, isn’t it? Just food”.(MPW)

Gebruikersavatar
Pluter
Berichten: 516
Lid geworden op: 02 mar 2007, 13:41
Locatie: Haarlem

Re: Combinatie's

Bericht door Pluter » 02 feb 2009, 14:46

"Pate de campagne" van waterkonijn, krokante cilinder van beetwortel gevuld met frisse salade van begonia, zweeds wittebrood crouton en raasdonders aangemaakt met stroop.

Ik geef door: waterkonijn en raasdonders
Mother Nature is the true artist, and the chef is merely the technician. MPW

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Combinatie's

Bericht door Maurits » 02 feb 2009, 14:52

Wat is een raasdonder? Op google vond ik dat het zeemanstaal is voor een kapucijner? Ben je een keukenpiraat, Pluter?
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

Gebruikersavatar
Pluter
Berichten: 516
Lid geworden op: 02 mar 2007, 13:41
Locatie: Haarlem

Re: Combinatie's

Bericht door Pluter » 02 feb 2009, 15:47

Maurits schreef:Wat is een raasdonder? Op google vond ik dat het zeemanstaal is voor een kapucijner? Ben je een keukenpiraat, Pluter?
(gedroogde) Capucijner is correct!

Keukenpiraat of,misschien beter, "-huurling" kan ik me ook wel in vinden.
Mother Nature is the true artist, and the chef is merely the technician. MPW

Gebruikersavatar
Pluter
Berichten: 516
Lid geworden op: 02 mar 2007, 13:41
Locatie: Haarlem

Re: Combinatie's

Bericht door Pluter » 09 feb 2009, 02:39

Pluter schreef:Ik geef door: waterkonijn en raasdonders
OK.....

Dan geef ik door: capucijners met stroop.

Kunnen we wat met deze klassieker?
Mother Nature is the true artist, and the chef is merely the technician. MPW

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Combinatie's

Bericht door Leo » 09 feb 2009, 09:53

capucijners met stroop

Gepocheerde kalfshaas, met romige capucijners, marshmallow van stroop met zilverui en uitgebakken buikspek.

- doogeven zilveruit en buikspek
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
JeroenTrimbos
Berichten: 352
Lid geworden op: 31 mei 2008, 11:34
Locatie: Valkenburg aan de Geul
Contacteer:

Re: Combinatie's

Bericht door JeroenTrimbos » 09 feb 2009, 11:24

Zalf van zoetzure zilverui, zacht buikspek gelakt en krokant gemaakt met honing, salade van geschaafde rauwe bloemkool aangemaakt met ras-el-hanout.



--------> bloemkool en ras-el-hanout
Practice what you preach

Gebruikersavatar
Esther
Berichten: 74
Lid geworden op: 11 jan 2009, 19:25
Locatie: Westerwolde

Re: Combinatie's

Bericht door Esther » 10 feb 2009, 18:56

Gebraiseerde bloemkool met ras-el-hanoutmayonaise en rozensiroop op een briouat van lamsgehakt, groentjes en gerookte knoflook

pass: rozensiroop en briouat

briouat is een gerecht op basis van marrokaans deeg (bstella)waarmee je een bladerdeegjasje of pakketje kunt vouwen. Eerlijk gezegd denk ik dat heel veel van de kokkies op koksforum dit wel weten, toch :wink:
Afbeelding Overigens heb ik deze afbeelding hier niet geplaatst. (wie wel? Leo jij misschien? )

Nutcake
Berichten: 14
Lid geworden op: 10 feb 2009, 23:48

Re: Combinatie's

Bericht door Nutcake » 12 feb 2009, 03:23

nieuw hier maar ik geef er een draai aan. Briouat en rozensiroop.

Briouat gevuld met lychee's, bros van chocolade en rozen, roomijs van sereh en rode peper

ik geef u door: lychee en sereh.
(btw, nog nooit van briouat gehoord,maar ff snel opgezocht, lijkt verdomd veel op de techniek waarmee je samosa's vouwt.)
8) deeg heb ik nog nooit van gehoord, kan je dat gewoon bij de groothandel scoren?
Revenge is a meal best served cold.

Gebruikersavatar
Esther
Berichten: 74
Lid geworden op: 11 jan 2009, 19:25
Locatie: Westerwolde

Re: Combinatie's

Bericht door Esther » 15 feb 2009, 19:51

Ik heb het wel eens bij de Sligro gezien, in elk geval kun je het krijgen bij turkse winkels, de turkse slager en de marrokaanse zwarte markt te beverwijk....daar is overigens nog veel meer te zien, te proeven en te snuffelen voor ons kookgekken met al die exoten :P

Nutcake
Berichten: 14
Lid geworden op: 10 feb 2009, 23:48

Re: Combinatie's

Bericht door Nutcake » 16 feb 2009, 02:27

Dan toch nog maar is ffies rondspeuren, even kijken wat je er allemaal mee kan rondvogelen.
en dan ben ik ook meteen erg benieuwd naar je combi ester, sereh en lychee's:P
Revenge is a meal best served cold.

Plaats reactie