amuse met bladerdeeg?

Vrijheid van creative mening!
Plaats reactie
Sandman
Berichten: 16
Lid geworden op: 05 apr 2006, 15:01
Locatie: Egmond aan zee
Contacteer:

amuse met bladerdeeg?

Bericht door Sandman » 23 nov 2007, 17:41

dacht aan geconfijte ganzenlever gebakken in kaneelbladerdeeg, warme gelei van appelstroop....

zit alleen met het smelten van de lever, blijft deze stevig genoeg om het bladerdeeg krokant te laten worden

mischien iets met een mini tarte tatin? :roll:

meer over bladerdeeg maken

paulbrussel
Berichten: 147
Lid geworden op: 28 nov 2006, 13:57
Locatie: Brussel

Bericht door paulbrussel » 24 nov 2007, 13:35

Lijkt me wel een erg 'zware' amuse.

chef peter
Berichten: 418
Lid geworden op: 22 jun 2007, 15:45

Bericht door chef peter » 25 nov 2007, 09:46

Vette hap ? lijkt mij, zijn beide beetje vet.

drdj
Berichten: 47
Lid geworden op: 17 feb 2007, 07:44
Locatie: Amsterdam

Bericht door drdj » 25 nov 2007, 11:31

Heb zelf eens een amuse nagemaakt wat ik erg lekker at in Agen Frankrijk, gefrituurde filideeg met daarin plakje ganzelever, zal wat minder zwaar en vet zijn.

Webmaster
Berichten: 2664
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:37
Locatie: WWW
Contacteer:

Bericht door Webmaster » 25 nov 2007, 12:26

Waarom niet een kleine loempia of zo. :wink:

klein stukje ganzelver inrollen in in spinazie (wild) en dan in een loempia vel vouwen en oprollen als een loempia en dan snel frituren ?
Kokforum.nl : de website voor koks

Joost K
Berichten: 114
Lid geworden op: 10 jul 2006, 16:07
Locatie: Spijk

Bericht door Joost K » 27 nov 2007, 11:45

wij hadden een bouillon van kreeft en fazant encroute.

wel leuk maar best lastig om allemaal mee tegeven tijdens de piece
Winners Never Quit, Quitters Never Win!

Thagiz
Berichten: 45
Lid geworden op: 09 feb 2007, 09:16
Locatie: Jubbega

Bericht door Thagiz » 03 dec 2007, 13:30

Wel 's n amuse gemaakt op n wedstrijd met bladerdeeg.
Tompouce van bladerdeeg en schuim van rode biet, en dan in een glaasje opgebouwd. Wel de 1ste prijs mee gewonnen

Plaats reactie