Lams bout

Vrijheid van creative mening!
Plaats reactie
Don Vito Corleone
Berichten: 18
Lid geworden op: 08 nov 2006, 00:23
Locatie: Alkmaar

Lams bout

Bericht door Don Vito Corleone »

Ik heb van me slager een ontbeende lamsbout gehad.
Nu heb ik hem lekker gekruid maar uik zit te twijfelen hoe ik hem moet bereiden< lekker aanbraden vacumeren en dan op 85 graden in de steamer of lekker stoven in de pan met rode wijn en bouillon?

Hebben jullie misschien tips?!
You can't untscramble scrambelt eggs
Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Bericht door Cees »

Als het een achterbout is , dan zou ik hem gewoon op lage temperatuur bereiden 72 graden
chef peter
Berichten: 418
Lid geworden op: 22 jun 2007, 15:45

Bericht door chef peter »

lekkere dunne plakjes van snijden, kruiden , op de spies, en grillen maar.

een super tip is om er reepjes vlees af te snijden, en tussen een pita broodje, met sla en veel knoflook saus 8)
Gebruikersavatar
Pluter
Berichten: 516
Lid geworden op: 02 mar 2007, 13:41
Locatie: Haarlem

Bericht door Pluter »

chef peter schreef:lekkere dunne plakjes van snijden, kruiden , op de spies, en grillen maar.

een super tip is om er reepjes vlees af te snijden, en tussen een pita broodje, met sla en veel knoflook saus 8)
Geniaal idee..Erg constructief ook!!

Je vergeet alleen de, met komijn gearomatiseerde, antiboise van tomaat en grofgesneden rauwe ui...
chef peter
Berichten: 418
Lid geworden op: 22 jun 2007, 15:45

Bericht door chef peter »

Pluter schreef:
chef peter schreef:lekkere dunne plakjes van snijden, kruiden , op de spies, en grillen maar.

een super tip is om er reepjes vlees af te snijden, en tussen een pita broodje, met sla en veel knoflook saus 8)
Geniaal idee..Erg constructief ook!!

Je vergeet alleen de, met komijn gearomatiseerde, antiboise van tomaat en grofgesneden rauwe ui...
Super combinatie, helemaal niet aan gedacht, perfect !
kokkie nico
Berichten: 8
Lid geworden op: 15 jul 2009, 20:33
Locatie: Alphen aan den Rijn
Contacteer:

Re: Lams bout

Bericht door kokkie nico »

maak anders een tartaar van de dikke bil( de ronde spier bovenop de achterpoot) met komijn en lavendel, echt helemaal te gek is dat. kleine rucola salade, misschien een knoflook crostini, zelf gedroogd tomaatje of antiboise ofzo
Plaats reactie