Pagina 1 van 1

amuse dump

Geplaatst: 23 sep 2006, 00:04
door ralph geerts
dump hier al je amuse's


hollandse garnalen gemarineerd met sereh, zoetzure gelei en tomatenfoam, spinaziepuree en creme fraise

eidooier in getruffeerde kalfsboullion

Geplaatst: 07 feb 2007, 20:37
door Don Vito Corleone
"Ristretto" van gamba bouillon met gepofte trostomaat en limoen creme fraich heb ik vandaag gemaakt daarna een loempiaatje van prei ,rode peper, gember en kreeft.

Geplaatst: 05 mar 2007, 22:43
door berend123
Tomatenschuim met basilicum pesto en spekkruim.
Zeer lekker!

Geplaatst: 19 feb 2008, 22:25
door Rob Selten
stukje zalm geregen aan citroengras gemarineerd in ho-sin en terijaky
geserveerd in een glaasje op bedje van couscous met koriander bosui en tomaten concasee

Re: amuse dump

Geplaatst: 20 mei 2010, 11:09
door houvankoken
Klassiek maar lekker

Tempura Gamba geserveerd op een creme van avocado of, een Gelei van Tomaat met een een espuma van geitenkaas, of een suhsi van dun gesneden ossenhaas met een gelei van peterselie

Greets Sietse

Re: amuse dump

Geplaatst: 10 jun 2010, 16:28
door AleXo
Te gek die ossen sashimi met gelei!

Gazpacho met een gelei van peterselie

Makreel paling mousse in een roulo van gerookte mozz.

Re: amuse dump

Geplaatst: 16 jun 2010, 12:05
door basjj
- *hartige* panna cotta van spinazie met truffelmayo, crouton en liverano.

- gefrituurde spongecake van basilicum met een creme van parmezaanse kaas en gedroogd tomaatje.

- salade van granny smith appel en massalla met een canneloni van ossenhaas en *filet americain* en hartig yoghurt schuim.

- lolly van bietensorbet in een krokante huls van cacaoboter met zilverpoeder.

- coquille la plancha met een creme van pistache en citrus.

Re: amuse dump

Geplaatst: 21 sep 2010, 19:20
door jaapie
"canneloni" van sud 'n sol gevuld met een mousse van mozarella met een luchtige moyonaise van basilicum (kidde)

chaud froid van langoustine en sereh(velouté) met een kletskopje van limoen (is wel leuk om het kletskopje te kleuren met inktvis inkt)