amuse dump

Vrijheid van creative mening!
Plaats reactie
ralph geerts

amuse dump

Bericht door ralph geerts » 23 sep 2006, 00:04

dump hier al je amuse's


hollandse garnalen gemarineerd met sereh, zoetzure gelei en tomatenfoam, spinaziepuree en creme fraise

eidooier in getruffeerde kalfsboullion

Don Vito Corleone
Berichten: 18
Lid geworden op: 08 nov 2006, 00:23
Locatie: Alkmaar

Bericht door Don Vito Corleone » 07 feb 2007, 20:37

"Ristretto" van gamba bouillon met gepofte trostomaat en limoen creme fraich heb ik vandaag gemaakt daarna een loempiaatje van prei ,rode peper, gember en kreeft.
You can't untscramble scrambelt eggs

berend123
Berichten: 8
Lid geworden op: 28 feb 2007, 01:28
Locatie: schagen

Bericht door berend123 » 05 mar 2007, 22:43

Tomatenschuim met basilicum pesto en spekkruim.
Zeer lekker!

Rob Selten
Berichten: 6
Lid geworden op: 18 feb 2008, 12:56
Locatie: Millingen aan de rijn

Bericht door Rob Selten » 19 feb 2008, 22:25

stukje zalm geregen aan citroengras gemarineerd in ho-sin en terijaky
geserveerd in een glaasje op bedje van couscous met koriander bosui en tomaten concasee
We are artist's... we are pirates....we are chef's!!

houvankoken
Berichten: 2
Lid geworden op: 08 apr 2010, 12:30

Re: amuse dump

Bericht door houvankoken » 20 mei 2010, 11:09

Klassiek maar lekker

Tempura Gamba geserveerd op een creme van avocado of, een Gelei van Tomaat met een een espuma van geitenkaas, of een suhsi van dun gesneden ossenhaas met een gelei van peterselie

Greets Sietse

Gebruikersavatar
AleXo
Berichten: 30
Lid geworden op: 30 okt 2008, 14:38
Locatie: Koog a/d Zaan
Contacteer:

Re: amuse dump

Bericht door AleXo » 10 jun 2010, 16:28

Te gek die ossen sashimi met gelei!

Gazpacho met een gelei van peterselie

Makreel paling mousse in een roulo van gerookte mozz.
"The keyword of succes is to believe in yourself!"

basjj
Berichten: 6
Lid geworden op: 26 mei 2008, 22:32

Re: amuse dump

Bericht door basjj » 16 jun 2010, 12:05

- *hartige* panna cotta van spinazie met truffelmayo, crouton en liverano.

- gefrituurde spongecake van basilicum met een creme van parmezaanse kaas en gedroogd tomaatje.

- salade van granny smith appel en massalla met een canneloni van ossenhaas en *filet americain* en hartig yoghurt schuim.

- lolly van bietensorbet in een krokante huls van cacaoboter met zilverpoeder.

- coquille la plancha met een creme van pistache en citrus.

jaapie
Berichten: 3
Lid geworden op: 01 mar 2010, 03:15

Re: amuse dump

Bericht door jaapie » 21 sep 2010, 19:20

"canneloni" van sud 'n sol gevuld met een mousse van mozarella met een luchtige moyonaise van basilicum (kidde)

chaud froid van langoustine en sereh(velouté) met een kletskopje van limoen (is wel leuk om het kletskopje te kleuren met inktvis inkt)

Plaats reactie