AGF in de professionele keuken

Wil je een stem hebben over iets, dat kan hier!
RobCoenen
Berichten: 1
Lid geworden op: 15 apr 2015, 09:00

AGF in de professionele keuken

Bericht door RobCoenen » 15 apr 2015, 09:26

Een grote lap vlees, wat frietjes en een klein hoopje groenten. Zo ziet het gemiddelde bord tijdens een avondje uiteten eruit. Persoonlijk vind ik dit doodzonde, want er is zoveel moois met AGF te doen! Daarom heb ik er mijn afstudeeropdracht van gemaakt. Samen met Fontys Hogeschool Eindhoven en Sous Fresh willen we de verhoudingen terugbrengen naar 50/50.

Een belangrijk onderdeel van dit onderzoek is de behoefte van de professionele kok achterhalen. Daarbij kan ik uw hulp dus goed gebruiken. Met het beantwoorden van 10 simpele vragen helpt u mij een flink eind op weg. De enquête is volledig anoniem in te vullen en duurt slechts enkele minuten. Wilt u mij helpen? Klik dan op deze link: https://nl.surveymonkey.com/s/LK6ZS5G voor de enquête.

Alvast ontzettend bedankt en hopelijk kunnen we AGF weer terugbrengen in de professionele keuken!

Plaats reactie