Pagina 1 van 1

Kok versus Patissier

Geplaatst: 04 mei 2010, 22:57
door Pluter
Sommige koks hebben "een speciaal plekje in hun hart" voor patisserie (http://www.koksforum.nl/phpBB2/viewtopic.php?f=7&t=846" onclick="window.open(this.href);return false;). Geldt dat voor meer koks en zou dat soms omgekeerd ook zo zijn?

Je kan 2 opties selecteren zodat ook het "politiek correcte" antwoord mogelijk is.

Re: Kok versus Patissier

Geplaatst: 04 mei 2010, 23:03
door Cees
Haha

Re: Kok versus Patissier

Geplaatst: 05 mei 2010, 00:54
door Amazingtruffle
Effe ontopic....

In my humble opinion.... Een (goeie) patissier zal het zwaarder krijgen om een goeie chef te worden dan andersom.., omdat het vakgebied van een patissier veeel kleiner( ja, wel specialistischer(is dat een woord?))
dus een goeie kok zal makkelijker een goeie patissier kunnen worden, al weet ik uit eigen arvaring, dat om ene patissier te worden vanuit het koksvak, het fokkin zwaar is om die materie onder de knie te krijgen, en dan inderdaad het mierenneuken... zijn die plakkers goe in