Pagina 1 van 1

Witte of Zwarte Peper

Geplaatst: 21 nov 2009, 00:17
door Leo
Welke peper gebruik je graag...of vaak.
Voor de basis bereidingen.
Of juist de mix van 4 soorten?

Re: Witte of Zwarte Peper

Geplaatst: 21 nov 2009, 01:26
door Cees
Zwarte Peper.

Re: Witte of Zwarte Peper

Geplaatst: 21 nov 2009, 18:02
door berexstone
Verschillende Zwarte pepers, niet gemengd (uit de molen) van m'n Indische leverancier.

Re: Witte of Zwarte Peper

Geplaatst: 22 nov 2009, 03:32
door nickvdwater
mix van sechun en zwartepeper geroosterd

Re: Witte of Zwarte Peper

Geplaatst: 22 nov 2009, 10:18
door JeroenTrimbos
Witte peper bij vis, zwarte peper bij de rest.

Ik doe maar op weinig dingen peper trouwens, anders smaakt alles ernaar. Net zoals ik niet overal kaneel opgooi.

Re: Witte of Zwarte Peper

Geplaatst: 27 feb 2010, 11:56
door V12
Bijna altijd zwart, ik vind het iets aan de smaak toevoegen, terwijl wit mij alleen en wat branderig randje aan de smaak geeft.

Re: Witte of Zwarte Peper

Geplaatst: 28 mar 2010, 12:42
door Bergen
(Bijna) Altijd zwart.

Grappig feitje is dat witte peper eigenlijk alleen in NL gebruikt wordt. Andere landen zeer zelden.
Van de keuringsdienst van waarde gehoord.

Re: Witte of Zwarte Peper

Geplaatst: 29 mar 2010, 07:55
door Maurits
Bergen schreef:(Bijna) Altijd zwart.

Grappig feitje is dat witte peper eigenlijk alleen in NL gebruikt wordt. Andere landen zeer zelden.
Van de keuringsdienst van waarde gehoord.
Niet helemaal waar, in de Thaise keuken is witte peper erg belangrijk. Een kerningredient.

Re: Witte of Zwarte Peper

Geplaatst: 09 mei 2010, 20:45
door Mariekeb.
Ik vind witte peper altijd een beetje stinken. Te bloemig ofzo.