Knoflook Pellen.

Wil je een stem hebben over iets, dat kan hier!
Plaats reactie

Ik maak knoflook zelf schoon

ja
17
89%
nee
0
Geen stemmen
soms
2
11%
 
Totaal aantal stemmen: 19

Gebruikersavatar
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Knoflook Pellen.

Bericht door Leo » 26 jun 2009, 09:51

Wie maakt zelf nog knoflook schoon?
1 teentje zal je wel zelf doen, maar als je mega veel moet doen? wat dan?
Afbeelding
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Pluter
Berichten: 516
Lid geworden op: 02 mar 2007, 13:41
Locatie: Haarlem

Re: Knoflook Pellen.

Bericht door Pluter » 26 jun 2009, 23:11

Leo schreef:1 teentje zal je wel zelf doen, maar als je mega veel moet doen? wat dan?
Gewoon effe blancheren Leo, dat weet je zelf ook wel..
Mother Nature is the true artist, and the chef is merely the technician. MPW

Gebruikersavatar
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Knoflook Pellen.

Bericht door Leo » 28 jun 2009, 11:42

daar gaat het nu niet om...
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

shuraa
Berichten: 34
Lid geworden op: 22 sep 2009, 14:10

Re: Knoflook Pellen.

Bericht door shuraa » 05 okt 2009, 12:20

Inkopen

knoflook pellen is een tijdrovend klusje. Vooral als je van die kleine schilletjes hebt die er niet makkelijk afgaan.

Gebruik je dus dagelijks heel veel knoflook dat zou ik het gepeld inkopen alleen al voor kosten/ergernis(irritant werk) besparing
Gloyou.com. Ervaar het gemak van alles in één. O.a. eetgelegenheden, recepten en nog veel meer!

Gebruikersavatar
Pinxo
Berichten: 435
Lid geworden op: 27 jan 2008, 11:58
Locatie: noord-Brabant

Re: Knoflook Pellen.

Bericht door Pinxo » 05 okt 2009, 15:35

gepeld inkopen!
Die hoeveelheden die ik ooit gebruik zijn niet fijn zelf te pellen

Nadeel van blancheren vind ik dat ze plakkerig worden, moeilijk te staafmixeren zijn en dat je nog steeds lang bezig bent met loshalen, pellen etc.

Ik heb wel altijd hele knoflook liggen om heel en ongepeld mee te bakken of mee te stoven en om te poffen

Plaats reactie