chef's table

Wil je een stem hebben over iets, dat kan hier!
Plaats reactie

wat vinden jullie van een chef's table in de keuken?

leuk!
19
90%
ik zou niet in zo'n keuken willen werken
2
10%
 
Totaal aantal stemmen: 21

Gert
Berichten: 98
Lid geworden op: 12 jul 2007, 20:58
Locatie: wageningen
Contacteer:

chef's table

Bericht door Gert » 02 aug 2007, 19:18

wat vinden jullie van een chef's table in de keuken?

Joline
Berichten: 81
Lid geworden op: 22 mar 2007, 15:20
Locatie: den haag

Bericht door Joline » 02 aug 2007, 20:07

weer eens wat anders als dat eeuwige a-la-carte
kookboeken en KOKSmessen zijn net schoenen.. je kan er niet genoeg van hebben.. :D

Marielle
Berichten: 437
Lid geworden op: 09 aug 2006, 22:31
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Marielle » 02 aug 2007, 22:22

lijkt mij wel leuk. je ziet dan (als je niet in een open keuken werkt) hoe de mensen de avond beleven.
het houd je denk ik ook wel scherp omdat er toch door gasten op je gelet word.

en voor de mensen zelf is het ook wel leuk denk ik om te kijken hoe het er aan toe gaat in een keuken.

Capo
Berichten: 31
Lid geworden op: 23 jul 2007, 15:27
Locatie: Maaseik (B)

Bericht door Capo » 06 aug 2007, 14:54

Had helaas tijdens de verbouwing van de keuken geen plaats meer anders had ik er een in laten maken... :(

Gert
Berichten: 98
Lid geworden op: 12 jul 2007, 20:58
Locatie: wageningen
Contacteer:

Bericht door Gert » 06 aug 2007, 17:49

jammer idd dat het niet pastte.
:(

heb je wel een open keuken?

chef peter
Berichten: 418
Lid geworden op: 22 jun 2007, 15:45

Bericht door chef peter » 22 aug 2007, 23:50

leuk idee, als de chef tabel vaak genoeg vol zit, krijg je vanzelf de souschef's tabel, tikje voordeliger, maar net zo leuk.

Gert
Berichten: 98
Lid geworden op: 12 jul 2007, 20:58
Locatie: wageningen
Contacteer:

Bericht door Gert » 23 aug 2007, 20:09

ook een leuk idee chef peter zo'n souschef table!
had ik nog niet van gehoord

sjaak
Berichten: 584
Lid geworden op: 09 mar 2006, 11:44
Locatie: Noordwijk

Bericht door sjaak » 24 aug 2007, 00:27

ik mis de optie liever niet.
ik zeg niet dat ik niet in zo'n keuken wil werken want ik heb het al 2 x gedaan maar liever niet het vreet tijd van alle koks (moeten opeens gaan bedienen extra uitleg en mensen staan ook op en gaan vragen aan je stellen (ook terwijl er geanonceerd wordt of als je echt ff door moet werken)
Maar je moet natuurlijk aardig en correct blijven.
vandaar liever niet

Tompie
Berichten: 134
Lid geworden op: 02 okt 2006, 12:24
Locatie: Amersfoort

Bericht door Tompie » 24 aug 2007, 15:33

De gasten vinden het geweldig. Mijn buren waren bij Jonnie Boer aan de chef's table (captain's table?) en dat was helemaal top (heel veel gangen en heel veel soorten wijn).

Ik ben ervoor aan het sparen...
Een dag niet gekookt is een dag niet geleefd.

Tom

Gert
Berichten: 98
Lid geworden op: 12 jul 2007, 20:58
Locatie: wageningen
Contacteer:

Bericht door Gert » 24 aug 2007, 19:22

leuk tompie
we horen over een tijdje wel hoe het was aan de chef's table van jonnie!

paulbrussel
Berichten: 147
Lid geworden op: 28 nov 2006, 13:57
Locatie: Brussel

Bericht door paulbrussel » 11 sep 2007, 12:57

Heb het één keer meegemaakt in La Rive: was zeer de moeite waard! Je ziet ook hoe hard er gewerkt wordt. Ik merkte overigens niets van extra druk op het keukenpersoneel, noch dat ze dingen moetsen uitleggen. De tafel staat immers niet midden in de keuken daar.

Verder eet ik hier in Brussel geregeld bij het (goede) Le Fourneau waar het concept van een open keuken waar omheen een eetbar staat, is overgenomen. Is prettig om mee te maken.

Plaats reactie