Enschedese stelt zich voor en vraagt raak
Geplaatst: 16 mei 2015, 12:25
Hoi,
Ik ben een 33 jarige hobbykok wonend in Enschede. Ik ben goed met basisgerechten, smakencombinaties, ik ben snel en kan improvisatiekoken. Koken voor een groep van 30 man draai ik mn amateurshand niet meer voor om. Nu wil ik mijn kunsten(ook op aanraden van mijn omgeving) uitbreiden naar een hoger niveau en ik oriƫnteer me op de arbeids-/en opleidingsmarkt in koksland.
Nu heb ik wat vragen waar ik graag antwoord op zou willen:
- Heb ik een kans op op mijn leeftijd nog ergens in te stromen in de keuken? Ik zit te kijken naar BBL niveau 2 opleidingen om daarnaast een plekje in de horecakeuken te vinden.
- Is de sfeer en mentaliteit echt zo hard als je op tv ziet? (Stressen in de keuken is me bekend, dat is geen probleem
)
- Zou je als (hulp)kok ook parttime inzetbaar kunnen zijn?
Wie helpt mij aan wat info?
Alvast bedankt!!!
Groeten,
Cindy
Ik ben een 33 jarige hobbykok wonend in Enschede. Ik ben goed met basisgerechten, smakencombinaties, ik ben snel en kan improvisatiekoken. Koken voor een groep van 30 man draai ik mn amateurshand niet meer voor om. Nu wil ik mijn kunsten(ook op aanraden van mijn omgeving) uitbreiden naar een hoger niveau en ik oriƫnteer me op de arbeids-/en opleidingsmarkt in koksland.
Nu heb ik wat vragen waar ik graag antwoord op zou willen:
- Heb ik een kans op op mijn leeftijd nog ergens in te stromen in de keuken? Ik zit te kijken naar BBL niveau 2 opleidingen om daarnaast een plekje in de horecakeuken te vinden.
- Is de sfeer en mentaliteit echt zo hard als je op tv ziet? (Stressen in de keuken is me bekend, dat is geen probleem

- Zou je als (hulp)kok ook parttime inzetbaar kunnen zijn?
Wie helpt mij aan wat info?

Alvast bedankt!!!
Groeten,
Cindy