Koken met minder E-nummers

Graag zien wij wie U bent!
Quick-e
Berichten: 1
Lid geworden op: 17 dec 2013, 16:37

Koken met minder E-nummers

Bericht door Quick-e » 17 dec 2013, 17:58

Wij zijn Quick-E, gerechten met zo min mogelijk e-nummers. Quick-E bestaat uit een groep studenten die vooraf, elk vanuit hun eigen perspectief, naar de voedselindustrie hebben gekeken. Wij willen de consument aanzetten tot actie en inspireren om meer met minder E-nummers te doen.

Ons doel is, om aan te tonen dat gerechten met minder of geen E-nummers wel degelijk snel en simpel te bereiden zijn. De snacks, tussendoortjes of gerechten worden door onszelf bedacht en vervolgens getoond via ons youtube kanaal. Middels een instructievideo is dan te zien hoe het gerecht te bereiden is. Voor dit online gedeelte zijn we actief bezig om iedereen aan te sporen die hiermee te maken heeft, via sociale media, videomateriaal en blogs.

Voel jij je hierdoor aangesproken? Om ons te voorzien van nieuwe invalshoeken zijn wij op zoek naar koks. Die wellicht samen met ons gerechten zouden willen bereiden of nieuwe recepten willen bedenken. Het zou super zijn als u ook bereid bent mee te helpen om dit project verder uit te breiden!

Gr,

Quick-E

http://www.youtube.com/channel/UCq_FFHj ... SeA/videos

Plaats reactie