Pagina 1 van 1

Beter laat dan nooit..

Geplaatst: 01 dec 2010, 12:56
door porkslut
Jeroen, opa van 31 jaar, geschoold in de economie maar afgekeerd van het milieu. Geen scholing in de keuken, maar wel aspiraties in het vak. Veel in de horeca gewerkt, groot en klein, keuken en front of house, zelfs een kleine zelfstandige onderneming gehad in hoge kwaliteit "Street Food" (Denk aan burgers van stierennek en huis-gemaakte merguez) en met bescheiden gelukkig succes mogen verkopen. Ben heel blij op dit forum terecht te zijn gekomen. Een erg blije omgeving vol enthousiastelingen zowel amateurs als professionals. Ik hou van onze wereld en de cultuur die in eten zo goed terug te herkennen is. Al wordt het echt tijd dat we leren te begrijpen wat goed voedsel is in termen van smaak, lokaliteit en duurzaamheid. Ik denk dat deze sector de eerste was die dit zag en onderkende. Ik denk ook dat deze sector in staat is dit naar het volgende level te tillen. Keep up your tastebuds!

Re: Beter laat dan nooit..

Geplaatst: 01 dec 2010, 13:42
door Maurits
Welkom! Enthousiastelingen zijn altijd welkom op het forum.

Re: Beter laat dan nooit..

Geplaatst: 03 dec 2010, 00:24
door porkslut
Thanks voor je welkom!