Koksforum leden stellen zich voor

Graag zien wij wie U bent!
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Koksforum leden stellen zich voor

Bericht door Leo » 04 nov 2009, 14:35

Beste forum gebruikers,

Wat ons is opgevallen heleboel nieuwe gebruikers op het forum hebben zich nog niet voorgesteld.
Het is leuk voor koks onder elkaar om iets van elkaar te weten waar men werkt of wat men van soort opleiding heeft gevolgd, of wil volgen.

Men kan zich hier voorstellen: Kijk hier verder

Zoals men altijd zegt de Horeca wereld is klein, je weet maar nooit dat we bijvoorbeeld bij elkaar op school hebben gezeten, sommige forum gebruikers zijn elkaar hier weer tegen gekomen.
Voorstellen is niet vermeld maar wordt wel op prijs gesteld.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

huberthaenen
Berichten: 1
Lid geworden op: 09 nov 2009, 11:28

Re: Koksforum leden stellen zich voor

Bericht door huberthaenen » 09 nov 2009, 17:02

Kwam meer of min toevallig op het Koksforum terecht. Keek wat rond en vond het een verdraaid
goede site. Zag bijvoorbeeld een verwijzing naar een film met Wouter Klootwijk: meteen al
een schot is de roos.

Mijn Naam: Hubert Haenen en zo heet mijn restaurant ook. Mijn Marjolijn doet hier het meeste
keukenwerk maar ik ben me weer een plaatsje in de keuken aan het terugvechten omdat de ideeen stromen
en ik daar zelf ook graag mee vorm aan geef. Bovendien is het gewoon heerlijk bezig te zijn met ruiken, voelen,
snijden, hakken, vuur, vormen, kneden, proeven, ontwikkelen, keuren, kopen. We zijn inmiddels zo'n 37 jaar actief
in keuken en restaurant, in wijngaard en wijnkelder en ook met het schilderen van de kunst die we - voor zover die niet
onder onze vingers wordt uitgehaald, in ons restaurant zetten/hangen/leggen.

Wij houden van een keuken waarin met natuurlijke materialen allerlei uitgesproken smaken worden ontworpen en de laatste jaren is het een uitdaging om hiermee de concurrentie aan te gaan met wat er uit de " moleculaire keuken" komt.
Leuk is dat.

Voorop staat dat we onze eigen identiteit leggen in wat we doen en daarin ook geloven. Het is een mix van eenvoud,
natuur, cultuur, ambachtelijke kunde, veel liefde en hart-congruentie.

Hubert Haenen -cooking&coachig http://www.huberthaenen.nl" onclick="window.open(this.href);return false;

harpot
Berichten: 2
Lid geworden op: 10 nov 2009, 18:32

Re: Koksforum leden stellen zich voor

Bericht door harpot » 10 nov 2009, 18:40

Ben al een tijdje lid van kokswereld, werk op het ogenblik niet als kok daar ik nierpatient ben geworden en dus dagelijks moet dialyseren. ik heb een eigen bedrijf gehad waar ik cateringen en proeverijen verzorgde, o.a. wijnproeverijen en private dining.
hoop wel weer een keertje getransplanteerd te worden waarna ik weer aan de slag kan.
Harpot

Jaka
Berichten: 1
Lid geworden op: 17 nov 2009, 16:03

Re: Koksforum leden stellen zich voor

Bericht door Jaka » 17 nov 2009, 16:14

Hallo !

Zeg het maar meteen, ik ben zelf geen kok ! Maar mijn zoon (22) is nadat hij de hotelschool (keuken afdeling) in Le Touquet (F) had afgemaakt werkzaam in de horeca. Hij heeft tot nu toe in het Novotel hotel in Le Touquet en in verschillende restaurants in Megêve gewerkt.
Er werd hem gevraagt een vertaling te maken van een menukaart F/NL. Weet iemand of er op internet iets te vinden is om hem (en mij!) hierbij te helpen ?
Bij voorbaat dank!

Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Re: Koksforum leden stellen zich voor

Bericht door Niels » 17 nov 2009, 22:36

harpot schreef:Ben al een tijdje lid van kokswereld, werk op het ogenblik niet als kok daar ik nierpatient ben geworden en dus dagelijks moet dialyseren. ik heb een eigen bedrijf gehad waar ik cateringen en proeverijen verzorgde, o.a. wijnproeverijen en private dining.
hoop wel weer een keertje getransplanteerd te worden waarna ik weer aan de slag kan.
Harpot
Beste Harpot welkom op het koksforum (en op kokswereld), ik hoop dat je nieuwe nier snel kan worden getransplanteerd, moet heel vervelend zijn niet meer de dingen te kunnen doen die je wilt.

Gebruikersavatar
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Koksforum leden stellen zich voor

Bericht door Leo » 17 nov 2009, 22:37

"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
AvD
Berichten: 2
Lid geworden op: 27 jan 2010, 11:43
Locatie: Papendrecht
Contacteer:

Re: Koksforum leden stellen zich voor

Bericht door AvD » 27 jan 2010, 12:06

Ik ben Arjan van Dalen, 32 jaar, Directeur en mede eigenaar van Golden Tulip Papendrecht, Restaurant Simply en Truffel Partycatering & Events. Ik vind het leuk om om meningen en ideeen te horen van andere culinaire gekken. ik heb hotelschool gedaan en ben onder aan de ladder begonnen met hele stages zilver poetsen, kaarten schoonmaken etc. Voordat ik voor mijzelf begon heb ik o.a. gewerkt bij Parkheuvel* * * , Restaurant Sandelingen, In Den Brave Hendrik * Directeur van een Rederij met Partyschepen etc. check mijn websites op:
http://www.hotelpapendrecht.nl - http://www.restaurantsimply.nl- http://www.truffelcatering.nl

tobiasj
Berichten: 1
Lid geworden op: 13 feb 2010, 00:51

Re: Koksforum leden stellen zich voor

Bericht door tobiasj » 18 feb 2010, 14:44

hallo mede horeca mensen, ik ben tobias jansen 22 jaar en woon en werk in den haag .
Ik ben chef patissier in restaurant niven en heb een passie voor zoetigheden :D
hoorde pas na 10 jaar in de horeca gewerkt te hebben dat er een forum is voor koks :p haha
dus tegen woordig is het even tijd zoeken tussen het werk door om even wat te krabbelen 8)

ik hoop me zo voldoende te hebben voorgesteld greoeten tobias jansen

demoslager
Berichten: 58
Lid geworden op: 14 jul 2010, 13:32
Locatie: Amsterdam

Re: Koksforum leden stellen zich voor

Bericht door demoslager » 14 jul 2010, 13:51

Ff voorstellen.Geen kok maar wel heel veel met koken en een passie voor vlees.Zelf ben ik al jaren slager en ik werk in een grote horecaslagerij.Daarbij verzorg ik demo's voor ROC scholen en ben ik gastdocent op de Cas Spijkers academie.Heb in de jaren veel kennis opgedaan in winkels,slachthuizen en horecaslagerijen.Daarbij leer ik nog elke dag over vlees en hun bereidingen. Vragen over vlees kan ik dus altijd beantwoorden.Misschien hebben jullie daar iets aan.

Groetjes Gertjan.
http://www.fontijn.eu" onclick="window.open(this.href);return false;

don_miata
Berichten: 1
Lid geworden op: 05 sep 2010, 13:03

Re: Koksforum leden stellen zich voor

Bericht door don_miata » 05 sep 2010, 13:31

Gepensioneerd en geemigreerd, ik woon nu op de Philippijnen en het is behelpen hier ik heb nog lang niet alle producten ingredienten en specerijen gevonden die ik nodig heb of zoals ik gewend was in Nederland, daar staat echter wel tegenover dat kip, vis en vlees erg goedkoop is hier lang niet alle groenten worden hier geteeld vanwege de tropische temperaturen, gemiddeld 30 C dag en nacht het hele jaar door maar wat van hier komt is goed te betalen het geimporteerde spullen zijn ongeveer de zelfde prijzen als in Nederland. Ik hoop hier veel te leren omtrent ingredienten want ze zijn hier mischien wel maar ik ben er nog niet achter hou ze hier heten dus dat is nof wel even een uitzoekerij.
Groeten D O N

berryhoosemans
Berichten: 2
Lid geworden op: 23 nov 2010, 20:31

Re: Koksforum leden stellen zich voor

Bericht door berryhoosemans » 23 nov 2010, 20:38

Hallo leden,

Mijn naam is Berry,

Kwam hier bij toeval terecht via een video filmpje over een kookdemo.
Mooie site en interessante onderwerpen.

Ben op het moment culinair accountmanager bij Bonduelle Foodservice.
Heb een 15 jaar in de horeca gewerkt en daarna 2 jaar als keurmeester gewerkt voor een voedselveiligheid advies bureau.
En sinds bijna 10 jaar nu werkzaam bij Bonduelle.

ironchef29
Berichten: 11
Lid geworden op: 11 dec 2010, 12:43

Re: Koksforum leden stellen zich voor

Bericht door ironchef29 » 11 dec 2010, 13:19

Hallo culinaire specialisten!

Ik ben Sander ben 29jr mij laatste job ben ik werkzaam geweest als patissier bij savarin in rijswijk.
Helaas kwam ik hier niet door me proeftijd,ik denk graag vooruit :)
Ik zou kennis tekort komen,toch denk ik daar anders over..
Ik ben werkzaam geweest als chef de partie sous-chef en chefkok in kleine restaurants,hotels en heb gewerkt voor een grote nederlandse reisorganisatie.
Ben werkzaam geweest voor bedrijven die zich hebben aangesloten bij culinaire clubs/organisties het zij:
jre
euro-toques
relais du centre
slh

Ik vind het leuk dat er een site is waar we als koks van gedachte kunnen wisselen mischien dat ik me kennis hier wellicht wat kan vergroten en kennis kan delen:

Culinaire groet,

Sander

Wild!!
Berichten: 4
Lid geworden op: 20 dec 2010, 22:21

Re: Koksforum leden stellen zich voor

Bericht door Wild!! » 20 dec 2010, 22:34

Hallo allemaal,

Ik ben Rinaldo. 40 jaar, Woonachtig in de Randstad en van jongs af aan al besmet met het "kook virus" Hier heb destijds echter niets mee gedaan. Wel concumptieve technieken gevolgd op de toenmalige LTS, maar de koksopleiding verder niet gevolgd...Sinds 2009 een Catering concept opgestart...Druk!! Verder werkzaam als filiaalhouder bij een bekende wildspecialist. Bij wild ligt dan ook mijn passie!!

Met vriendelijke groet,

Rinaldo

Wieck
Berichten: 1
Lid geworden op: 21 dec 2010, 12:40

Re: Koksforum leden stellen zich voor

Bericht door Wieck » 21 dec 2010, 13:01

Al een hele tijd bekijk ik het koksforum. soms omdat ik gericht opzoek ben naar informatie maar meestal gewoon omdat er altijd wel wat leuks/informatiefs te lezen is. Ik heb het forum nu lang genoeg uitgetest en denk dat het tijd is om ook eens te gaan reageren.

In 2004 heb ik mijn koksopleiding afgesloten op het arcus in heerlen waarna ik ben gestart met de MHS. in 2007 behaalde ik mijn diploma middelbare hotelschool. hierna heb ik zeer kort geproeft van de hoge schoolzuyd. dit bleek al snel niet mijn ding te zijn dus ben ik in 2009 gaan werken.

tijdens mijn schooltijd heb ik bij verschillende eetcafe's en ander soortgelijke bedrijven gewerkt. in 2006 ben ik bij een eetcafe in sittard terecht gekomen. toen de chef in 2009 opstapte om voor zich zelf te beginnen heb ik deze functie overgenomen.

Al vanaf de koksopleiding heb ik de droom om zelf een bedrijf te starten. toen ik een pand tegen kwam in het centrum van roermond dat vroeger een cafe was maar de laatste jaren leeg stond heb ik de stap genomen en vanaf begin 2010 ben ik druk aant verbouwen.

De zaak gaat Wieck Bar&Grill heten en zo als de naam al doet vermoeden ga ik er hoofdzakelijk grill gerechten serveren.
Soon online! http://www.wieck.nl" onclick="window.open(this.href);return false;

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Koksforum leden stellen zich voor

Bericht door Maurits » 21 dec 2010, 20:28

WIld! en Wieck, welkom hier. Ik ben benieuwd naar jullie posts.
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

crazychefke
Berichten: 2
Lid geworden op: 11 jan 2011, 19:27
Locatie: doetinchem

Re: Koksforum leden stellen zich voor

Bericht door crazychefke » 13 jan 2011, 01:29

hoi hoi

ook ik zal me even voorstellen
ik ben jurgen en werk in doetinchem in een open keuken als souchef
we staan echt midden tussen de mensen te koken in begin wennen maar echt geweldig
krijgt als kok meer wardeering voor je vak van de gasten zelf en niet alleen van bediened personeel die het woordje over brengen naar de keuken.
werk al 15 jaar als kok heb half nederland al gezien en gewerkt
toch leer je iedere dag weer nieuwe dingen

groeten crazychefke

AnGeLiiCaa01
Berichten: 5
Lid geworden op: 18 jan 2011, 16:09
Locatie: Oss

Re: Koksforum leden stellen zich voor

Bericht door AnGeLiiCaa01 » 19 jan 2011, 14:49

Ik ben Angélica van Buul, 19 jaar en doe de koksopleiding niveau3 bbl in Eindhoven.

Niet zo heel byzonder, maar wel als vegetariër zijnde.
Ik ben al vanaf mijn 10jaar vegetarisch want ik ben begaan met dieren en het milieu, maar ook vind in het eten van vlees niet lekker.

Ik heb hiervoor de landbouw opleiding gedaan.
Maar na het behalen van mijn diploma bedacht ik dat ik toch mijn 2de keus wilde gaan doen, een koks opleiding.
Daar ben ik aan begonnen en na 2 jaar had ik mijn diploma voor kok niveau 2.
Maar sinds september ben ik aan de opleiding zelfstandigwerkd kok niveau 3 begonnen. In eerste instantie wilden ze mij niet eens aannemen op de opleiding! (Eigenlijk een vrom van discriminatie!) Maar ik nam er geen genoegen mee en een andere leraar ook niet, uiteindelijk ben ik wel aangenomen op de opleiding. Het gaat goed, alleen blijven mensen een vegetarische kok raar vinden.

Ook met het vinden van werk is het vaker moeilijker dan makkelijker!
Mijn baas is zelfs slachter, en iedere ochtend is het een verassing om te zien wat er nu weer dood in de koeling licht!

Ik wil gewoon laten zien aan mensen dat ik geen stempel op mijn voorhoofd heb en dat ik als vegetariër ook maar een mens ben en gewoon een kok kan zijn!

Groetjes!

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Koksforum leden stellen zich voor

Bericht door Maurits » 21 jan 2011, 08:42

Welkom Angelica. Hopelijk kom je snel met wat vegetarische posts!
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

chef peter
Berichten: 418
Lid geworden op: 22 jun 2007, 15:45

Re: Koksforum leden stellen zich voor

Bericht door chef peter » 22 jun 2011, 14:10

Onze bedrijfs pagina, eerste opzet...iemand suggesties ?
http://www.facebook.com/pages/Euromeat/ ... 08?sk=wall" onclick="window.open(this.href);return false;

En meld je aan als je ons wilt volgen.

duckfan
Berichten: 1
Lid geworden op: 14 aug 2013, 15:34
Locatie: Cuijk
Contacteer:

Re: Koksforum leden stellen zich voor

Bericht door duckfan » 18 aug 2013, 07:33

Even voorstellen....

Mijn naam in Björn, ik ben 34 jaar en woon samen met mijn vrouw en zoontje van 2 jaar in Cuijk. Ik heb een opleiding tot zelfstandig werkend kok afgerond in Eindhoven. Hierna heb ik voedingsmiddelentechnologie gestudeerd en tijdens deze studie in de avonduren en weekenden gewerkt in enkele leuke restaurants met erg leuke collega's. Momenteel ben ik werkzaam als sensorisch laborant en begeleid daarnaast af en toe kookworkshops.

JorisD
Berichten: 2
Lid geworden op: 05 nov 2013, 08:29

Wie ben ik....

Bericht door JorisD » 05 nov 2013, 08:34

Hallo allemaal,

Ik ben Joris, 37 jaar oud woonachtig in Tilburg. Na mijn opleiding heb ik in een diversiteit aan horecabedrijven gewerkt, voornamelijk als chefkok. Momenteel ben ik werkzoekend, vandaar dat ik wat tijd heb voor dit forum bijvoorbeeld.

Wellicht kan ik hier wat extra inspiratie en kennis opdoen, en wellicht werkt het ook om een baan te vinden ;)

Jean_A
Berichten: 4
Lid geworden op: 12 feb 2014, 06:08

Re: Koksforum leden stellen zich voor

Bericht door Jean_A » 12 feb 2014, 06:16

Beste forumleden,

hierbij stel ik mezelf even voor. Mijn naam is Jean, ik baat de kantine van een sportclub uit. Ik kwam heel toevallig op dit forum terecht, en moet zeggen dat hier heel veel interessante informatie te vinden is.
Hiervoor alvast reeds een welgemeende dank.

Peter1968
Berichten: 1
Lid geworden op: 20 mar 2014, 10:50

Re: Koksforum leden stellen zich voor

Bericht door Peter1968 » 20 mar 2014, 10:56

Hallo Allemaal,
Mijn naam is Peter, werkzaam binnen de vleessector, mijn passie ligt bij mooi rundvlees waar we zelf ook wekelijks wat van slachten.
Houd me bezig met adviseren van ondernemers, inkopers en koks wat betreft vlees, wat randproducten en ontwikkeling van nieuwe producten voor de doelgroep.
Groet, Peter

Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Re: Koksforum leden stellen zich voor

Bericht door Niels » 22 mar 2014, 11:04

Hoi Peter, welkom op het Koksforum!

RudolfJohan
Berichten: 1
Lid geworden op: 13 aug 2014, 13:36

Even voorstellen

Bericht door RudolfJohan » 13 aug 2014, 13:58

Mijn naam is Rudolf Johan. Als jongen van 17 stapte ik de opleiding in van brood,-koek,- banketbakker om in 1981 de opleiding te verlaten, moest militaire dienstplicht vervullen. In mijn dienstplichttijd welke ik 6 maanden in Libanon (UNIFIL) deed, was ik kok van een eenheid van ongeveer 150 personen. Er werd gekookt met de meest primitieve grondstoffen en middelen. verse groente,vlees en brood was niet voor handen, evenals het juiste gereedschap. Na mijn dienstplicht belandde ik niet in een keuken of bakkerij, ik bleef hangen in het militaire veld. Ik pakte het koken als hobby op, waarbij ik tracht zoveel mogelijk vers en eerlijk te koken, dus geen kant en klaar pakje van de buurt super. Sinds 2012 heb ik het banketbakken als hobby opgepakt, en kan hierin mijn energie redelijk in kwijt. Als ik als 21 jarige de kennis van nu had, was ik patissier geworden. Ik kom hier voor inspiratie en mogelijk vragen.

Veronica
Berichten: 1
Lid geworden op: 18 feb 2015, 10:59

Re: Koksforum leden stellen zich voor

Bericht door Veronica » 18 feb 2015, 11:27

Dag allen,

Ik ben Veronica en woon sinds enige tijd in Frankrijk. Koken is altijd mijn grote hobby geweest en hier in Frankrijk is het een passie geworden.
Zojuist heb ik Nagelhout te drogen gehangen. Ben benieuwd. Een ham van 25 kilo ligt nog in het zout en vervolgens, zoals de boeren hier dat doen, in de as.
Enkele weken geleden hebben we een kwart koe en een half varken gekocht. Het leven is goed hier!

ronaaron
Berichten: 2
Lid geworden op: 23 feb 2015, 14:29

Re: Koksforum leden stellen zich voor

Bericht door ronaaron » 23 feb 2015, 14:34

Hallo,
Ik ben Ronald, een belgische "hobbykok", die steeds op zoek is naar vernieuwing in mijn oevre van gerechten.
Heb al het één en ander hier gelezen, maar heb toch een hoop vragen.
Ik zal deze in de betreffende topics stellen ;)

Groeten, Ronald

Gebruikersavatar
Charelke B
Berichten: 1
Lid geworden op: 13 jun 2016, 10:29

Effe voorstellen

Bericht door Charelke B » 22 jun 2016, 14:07

Ik ben Charelke B een belgische bourgondier, als ik niet in de potten aan het roeren ben vind je me wel in mijn bootje of in de serre.Heb niet voor kok gestudeert maar ik laat het wel smaken. Zelf hou ik van steppegras (Belgisch recept)maar naam mag enkel gebruikt worden door uitvinder-uitbater. Ook van konijn met bruin tafelbier, en eveneens van ribbekes. Luxemburg is mijn tweede heimat.
Een dag niet gegeten is een dagje gevast.

Delifrance Damrak
Berichten: 1
Lid geworden op: 15 jul 2017, 08:47

Re: Koksforum leden stellen zich voor

Bericht door Delifrance Damrak » 15 jul 2017, 08:57

Goeie Dag allemaal,

Ik ben Semir Chadli Mede eigernaar van Delifrance op het Damrak, Amsterdam. Samen met mijn zus runnen wij de tent die onze vader heeft opgebouwd

met veel passie en liefde doen we dit werk, we zijn zo wat in deze zaak geboren en op gegroeit, we kennen de Horeca,pand, werkstructuur en de straat als geen ander

Delifrance Damrak B.V bestaat momenteel al 37 jaar en nog we hebben nog vele jaren te gaan. volgende jaar zullen wij ook flink gaan uitbreiden ( we willen van de sandwich shop een restaurant maken)

ik ben terecht gekomen op de koksforum omdat ik leuke medewerkers zoek en alvast wil oriënteren wat de koks markt ons te bieden heeft aan personeel.

http://delifrance-amsterdamdamrak.nl/ in deze link vinden jullie onze website met een 360 view van onze zaak en product assortiment

kok in cambodja
Berichten: 1
Lid geworden op: 02 dec 2017, 07:18

Re: Koksforum leden stellen zich voor

Bericht door kok in cambodja » 02 dec 2017, 07:31

hoi ik ben Jeffrey 41 jaar en woon en werk in Phnom phen in Cambodja ik heb mijn opleiding in Nieuwegein gedaan
en ben nu executief chef van drie restaurants en een bakkerij waar ik ondersteuning geef op patisserie
ik ben bij koksforum gekomen om een beetje op de hoogte te blijven wat er in de koks wereld gebuurt

ik hoop veel nieuws hier te lezen

Inge
Berichten: 1
Lid geworden op: 18 jan 2018, 17:49

Re: Koksforum leden stellen zich voor

Bericht door Inge » 18 jan 2018, 17:55

Ik ben Inge, 52 jaar, heb 4 jaar geleden het roer flink omgegooid door een catering bedrijf te beginnen. Van mijn hobby mijn werk gemaakt.
Met succes; wij koken voor zo'n 50 mensen per dag, deze verse maaltijden worden dagelijks ook door ons bezorgd. Daarnaast verzorgen wij veel buffetjes en doen ook overige catering. Geen spijt van mijn beslissing 4 jaar geleden; ik sta nog dagelijks met plezier en liefde te koken!
Ik heb geen koksopleiding genoten, wel diverse horeca-diploma's en ruime horeca ervaring. Dus ik put uit mijn ervaring en als 'autodidact' op Internet;-)
Daarom lijkt dit forum mij super handig! Ik ga zo een vraag stellen op dit forum (nog even kijken waar precies) maar wel zo netjes om met voorstellen te beginnen. Hartelijke groeten, Inge

Sander
Berichten: 1
Lid geworden op: 04 apr 2018, 11:14

Re: Koksforum leden stellen zich voor

Bericht door Sander » 04 apr 2018, 11:32

Goedemiddag allemaal.

Ik ben Sander. Ben geen kok maar meer een keukenhulpje:) draai de koude kant van een restaurant in Harderwijk. Maar vind het erg leuk en wou wat meer informatie vinden over het koken en het zijn van een chef etc.
Als custom messenmaker had ik mij al aangemeld voor het messenforum. En daarom dacht ik. Er zal vast ook wel zoiets zijn voor de keukenwereld. En zo vond ik vrij gauw dit forum. Vind het erg leuk om mijn eigen messen nu zelf tot de test te kunnen werpen in de keuken waar ik werk.
Hoop hier het een en ander op te steken. Veel posten zal ik wel niet doen. Want weet nou eenmaal niet zo veel na 8 weken werken in een restaurant.

Fijne dag nog alle.

Gr. Sander

Plaats reactie