mijn naam is Bart Nijhuis, op dit moment chef-kok van groente-restaurant Gember en MuseumCatering (http://www.restaurantgember.nl en http://www.museumcatering.nl)
Ik ben ooit begonnen als kelner (

Uiteraard 4 jaar leerlingstelsel (ROC Gildevaart in Nieuwegein) bij oa Bilderberg hotels.
Daarna diverse jobs gehad, de een wat beter dan de andere.
Enkele highlights:
Rest. Savelberg, Paleis Huis ten Bosch (prive keuken van Bea), Canard Sauvage in Vinkeveen toen het nog goed was, Hoop op de Swarte Walvis maar ook sous in de produktiekeuken van Bazar Rotterdam/Amsterdam en divers exclusief cateringwerk voor Mat'z Catering in rotterdam.
Voor mijn huidige werk heb ik het restaurant-concept bedacht en opgezet in Gember: vegetarische gerechten desgewenst aan te vullen met vleesch ende visch.
Daarnaast doe ik de organisatie en produktie planning voor de catering en museum-locaties.
Zo nu weten jullie een beetje wie er elke keer staat te brallen.....
