SummusCibum

Graag zien wij wie U bent!
SummusCibum
Berichten: 9
Lid geworden op: 17 dec 2008, 15:45

SummusCibum

Bericht door SummusCibum » 17 dec 2008, 15:57

Beste koksforum genoten,

Hierbij stel ik mijzelf even voor. Momenteel ben ik nog student. Mijn passie is koken en ik wil in de toekomst wellicht nog wel mijn eigen restaurant beginnen. SummusCibum is Latijn voor hoogste spijzen. Ik hoop op dit forum allerhande tips, recepten en andere aanvullingen te krijgen en te geven om telkens weer een geweldig diner voor te zetten aan je gasten, vrienden en of zakenrelaties. Voor mij geldt: alleen de beste (hoogste) spijze is goed. Daarom een goede kwaliteit wild, gevogelte, vlees of vis. In ieder geval geen supermarktvlees of vis. Via een kennis van mij bestel ik altijd mijn wild en gevolgte bij Driessen-Food (http://www.driessenfood.nl) een triple-A leverancier in versproducten. Ook dit jaar met de kerst hoop ik weer een heerlijk kerstdiner voor mijn familie te bereiden.
Ik hoop dat ik veel plezier en gemak van dit forum zal ondervinden!

Een hartelijke groet,

Ciboem

Plaats reactie