Even voorstellen......Edwin

Graag zien wij wie U bent!
Plaats reactie
Gebruikersavatar
okki_ami
Berichten: 10
Lid geworden op: 31 jan 2007, 01:10
Locatie: tursac Frankrijk
Contacteer:

Even voorstellen......Edwin

Bericht door okki_ami » 31 jan 2007, 17:04

Hallo allemaal,

Ik heet Edwin en ben iets meer dan twee jaar geleden een eigen
restaurant gestart.
Heb in nederland m'n huis verkocht, de stoute schoenen aangetrokken,
en vertrokken naar Frankrijk.
Hier in de dordogne een klein restaurant begonnen wat op het moment erg goed gaat.
Op onze kaart vindt je de streekgerechten zoals eend ,gans, truffel en natuurlijk wild, wat op het moment door de jachtclub van het dorp wordt geschoten.
Heb sinds kort een eigen rookoven waarmee ik aan het uitproberen ben om een goed stukje eigen gerookte zalm en eendenborst op de kaart te zetten.

Als je meer wilt weten kun je natuurlijk altijd meer vragen stellen :!:

RESTAURANT LA SOURCE
EDWIN
EEN LEGE MAAG EEN LEGE HERSENPAN

Jantine
Berichten: 44
Lid geworden op: 23 apr 2006, 09:18
Locatie: Baneuil

Bericht door Jantine » 31 jan 2007, 23:36

Leuk verhaal, lijkt mij ook wel wat om in de toekomst naar Frankrijk te vertrekken.

Jantine

Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Bericht door Niels » 01 feb 2007, 00:52

Welkom, je reactie over de ganzen lever maakt nieuwsgierig.

ralph geerts

Bericht door ralph geerts » 02 feb 2007, 01:34

welkom.. ook fransen op koksforum.. super !

Plaats reactie