Ik wil graag een jus maken van rookworst, ik kan echter nergens vinden hoe ik precies te werk moet gaan.
Eerst aanbakken en dan afblussen met wat fond? Of zijn er andere manieren om de meeste smaak uit de rookworst te halen? alvast bedankt.
Jus van Rookworst
Re: Jus van Rookworst
de beste rookworst koop je in drenthe
in stukken snijden, onderzetten met water en laten trekken aantal uur rond de 80 graden
zeven en koud laten worden
het vet stolt en kan je er zo uit zeven
deze vocht inkoken tot lekker sterke smaak en zo houden en aandikken met xantana/guar of maizena .. of iets verder inkoken en een lepel JDV toevoegen
in stukken snijden, onderzetten met water en laten trekken aantal uur rond de 80 graden
zeven en koud laten worden
het vet stolt en kan je er zo uit zeven
deze vocht inkoken tot lekker sterke smaak en zo houden en aandikken met xantana/guar of maizena .. of iets verder inkoken en een lepel JDV toevoegen