Worst maken

Alles over ingrediënten
Plaats reactie
silphya
Berichten: 4
Lid geworden op: 27 okt 2014, 11:55

Worst maken

Bericht door silphya » 03 nov 2014, 09:57

Excuus als mijn vraag in het verkeerde forum is beland.

Ik heb gisteren voor het eerst zelf worst gemaakt. De smaak was goed, het vullen van de worst ging goed, het bakken ging goed, maar toen... was de worst te droog! :(
Ik heb varkensschouder gebruikt nadat ik op internet gelezen had dat dat prima geschikt was om gehakt te maken. Er had dus toch (meer) vet in gemoeten denk ik zo.

Welk vet kan ik hier het beste voor gebruiken zodat de worst sappig(er) is?

Alvast hartelijk dank voor de antwoorden.

lowie
Berichten: 137
Lid geworden op: 11 mar 2007, 09:26
Locatie: Antwerpen

Re: Worst maken

Bericht door lowie » 04 nov 2014, 15:00

Keelspek (kinnebakspek)

silphya
Berichten: 4
Lid geworden op: 27 okt 2014, 11:55

Re: Worst maken

Bericht door silphya » 04 nov 2014, 15:57

Hartelijk dank Lowie! :D

detuinman
Berichten: 9
Lid geworden op: 06 feb 2015, 10:47

Re: Worst maken

Bericht door detuinman » 09 feb 2015, 12:35

lowie schreef:Keelspek (kinnebakspek)
Inderdaad keelspek is t beste

Plaats reactie