Bavette en Longhaas op de green egg.

Alles over ingrediënten
Plaats reactie
rici009
Berichten: 3
Lid geworden op: 02 jan 2014, 19:28
Locatie: Rotterdam

Bavette en Longhaas op de green egg.

Bericht door rici009 » 03 jan 2014, 12:08

Goedemiddag allemaal :D

Ik heb even een vraagje, op school moeten wij dus een demotje geven over bavette en longhaas. We hebben hier de keuze om ze te bereiden op de green egg. Alleen mijn vraag is, hoe moet ik dat exact doen zodat ik een perfecte cuison krijg? Is het mischien verstandig om ze aan te braden op de green egg aan beide kanten en daarna een minuut of 4 op 180 graden in de oven te doen en daarna een rust tijd te geven van circa 30 minuten op 65 graden? Of zijn er mischien andere theorieen om deze malse stukjes vlees heerlijk te bereiden?

Groetjes Mike.

sjaak
Berichten: 584
Lid geworden op: 09 mar 2006, 11:44
Locatie: Noordwijk

Re: Bavette en Longhaas op de green egg.

Bericht door sjaak » 08 mar 2014, 09:19

als je dat van plan bent waarom zou je dan een green egg gebruiken en niet een pan en een oven ?
lees eens de gebruiks handleiding van een green egg kijk wat je er mee kan doen
bedenk wat je daarvan het leukst / lekkerst lijkt en probeer dat tot het perfect is.

Plaats reactie