Pagina 1 van 1

Caramel wordt zacht

Geplaatst: 30 dec 2012, 01:52
door Zuko
Zoals de titel al zegt. Hoe komt het dat als ik decoraties maak van caramel zoal een nestje, dat het na een tijdje weer uitvloeid.
Caramel van puur suiker. Zonder room.

Groeten

Re: Caramel wordt zacht

Geplaatst: 30 dec 2012, 16:47
door jeroenbr
suiker trekt vocht aan, bewaar het dan ook zo droog mogelijk.

Re: Caramel wordt zacht

Geplaatst: 30 dec 2012, 18:03
door Zuko
Dat dacht ik al. Is dat tegen te gaan? Ik had het droog bewaart in een kastje.
In afesloten bak bewaren dus? Of is het gewoon niet te bewaren

Re: Caramel wordt zacht

Geplaatst: 30 dec 2012, 19:54
door Leo
silica korrels

Re: Caramel wordt zacht

Geplaatst: 31 dec 2012, 00:45
door jeroenbr
Zuko schreef:Dat dacht ik al. Is dat tegen te gaan? Ik had het droog bewaart in een kastje.
In afesloten bak bewaren dus? Of is het gewoon niet te bewaren
afgesloten in een bak, met vocht vreters. KAn je bestellen van texturas of sosa.

Re: Caramel wordt zacht

Geplaatst: 03 jan 2013, 21:19
door Zuko
Oke bedankt!