ragu bolognese

Alles over ingrediënten
Plaats reactie
baba
Berichten: 2
Lid geworden op: 16 mar 2011, 18:08

ragu bolognese

Bericht door baba » 16 mar 2011, 18:15

Ben net terug uit bologne. Heb daar het officiele ragu bolognese recept bij de kvk opgehaald. En daar heb ik de ragu ook gegeten. Wat ik me afvraag is hoe ze die diepe donkere vlees kleur in hun ragu krijgen. Ik heb het officiele recept meerdere malen gemaakt maar het resultaat blijft toch niet helemaal hetzelfde. wat is het grote geheim?

Gr baba

cyrano
Berichten: 291
Lid geworden op: 22 jan 2009, 17:46
Locatie: Antwerpen
Contacteer:

Re: ragu bolognese

Bericht door cyrano » 17 mar 2011, 01:12

Mogen we meelezen met dat recept? Ik ben nl. nieuwsgierig. En dat brengt misschien op ideeën?

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: ragu bolognese

Bericht door Maurits » 17 mar 2011, 08:07

Baba, heb je al in Heston Blumenthal's In Search of Perfection gekeken? Daar gaat hij uitgebreid in op bolognesesaus. Zorgt rode wijn niet voor de diepe kleur?
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

Plaats reactie