Struik soepen

Alles over ingrediënten
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Lissie
Berichten: 73
Lid geworden op: 22 mar 2009, 21:07
Contacteer:

Struik soepen

Bericht door Lissie » 21 dec 2010, 18:56

Hai allemaal,

ik ben bezig met de nieuwe menucyclus. Wij gebruikten altijd de soepen van het merk Struik. Van die poeder emmers van 2,25 kg.
Nu wil ik mijn manager overtuigen dat we de soepen zelf moeten maken hier bij ons in de catering. Maar weet iemand van jullie wat de opbrengst (ltr) is van zo'n emmer?

Groetjes!
" In een land dat culinair ontwaakt, groeit het smaakbewustzijn " - Herman den Blijker

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Struik soepen

Bericht door Maurits » 21 dec 2010, 20:35

Goede initiatief van je Lissie!

Kan je niet op de emmer kijken voor de info die je zoekt?
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

chef peter
Berichten: 418
Lid geworden op: 22 jun 2007, 15:45

Re: Struik soepen

Bericht door chef peter » 30 jan 2011, 11:50

Je zou eens runder extract pasta kunnen gebruiken, daar maken ze ook bouillon pasta van.

demoslager
Berichten: 58
Lid geworden op: 14 jul 2010, 13:32
Locatie: Amsterdam

Re: Struik soepen

Bericht door demoslager » 01 feb 2011, 05:34

De pasta van Pierre Cuisine zijn ontzettend goed.Heb ze vorige week getest,knap spul.

chef peter
Berichten: 418
Lid geworden op: 22 jun 2007, 15:45

Re: Struik soepen

Bericht door chef peter » 03 feb 2011, 23:16

Ik zou toch echt gaan voor de extract, http://www.snick.be" onclick="window.open(this.href);return false;. Zij kunnen het misschien wel leveren, anders via een rundvlees importeur.

Plaats reactie