Haloumi kaas
Haloumi kaas
At deze kaas laatst in een restaurant in combinatie met een goed gekruide courgette.
Inmiddels thuis ook wat combinaties geprobeerd en de beste tot nu toe is gebakken haloumi kaas met wat plakjes gegrilde tomaat.
Iemand anders ervaring met deze kaas?
Inmiddels thuis ook wat combinaties geprobeerd en de beste tot nu toe is gebakken haloumi kaas met wat plakjes gegrilde tomaat.
Iemand anders ervaring met deze kaas?
-
- Berichten: 240
- Lid geworden op: 30 dec 2008, 00:23
- Locatie: Haarlem
- Contacteer:
Re: Haloumi kaas
Inderdaad, past goed bij tomaat, ook honing doet het goed.
Je kan m ook mooi grillen, geeft nog iets van smaak in ieder geval..
Naar mijn bescheiden mening een saai droog kaasje....
Je kan m ook mooi grillen, geeft nog iets van smaak in ieder geval..
Naar mijn bescheiden mening een saai droog kaasje....
“At the end of the day, it’s just food, isn’t it? Just food”.(MPW)
Re: Haloumi kaas
Met watermeloen:
Als een salade, grill de halloumi niet, maar gebruik ze raw (als je zoiets kunt zeggen van kaas), wat geroosterde pijnboompitten en wat groene blaadjes erdoor (op cyprus gebruiken ze mint, zelf vind ik dat weer wat minder)
Super met wat hummus en pitabrood!
Als een salade, grill de halloumi niet, maar gebruik ze raw (als je zoiets kunt zeggen van kaas), wat geroosterde pijnboompitten en wat groene blaadjes erdoor (op cyprus gebruiken ze mint, zelf vind ik dat weer wat minder)
Super met wat hummus en pitabrood!
Re: Haloumi kaas
Mee eens, je kan ook gewoon op zijn Hollands magere kaas - zoals edammer, komijnenkaas of nagelkaas - bakken. Veel lekkerder.Amazingtruffle schreef: Naar mijn bescheiden mening een saai droog kaasje....
When there's smoke, there's flavor (Colgin)