Haloumi kaas

Alles over ingrediënten
Plaats reactie
JCB
Berichten: 4
Lid geworden op: 03 jun 2009, 06:46

Haloumi kaas

Bericht door JCB » 03 nov 2010, 11:16

At deze kaas laatst in een restaurant in combinatie met een goed gekruide courgette.

Inmiddels thuis ook wat combinaties geprobeerd en de beste tot nu toe is gebakken haloumi kaas met wat plakjes gegrilde tomaat.

Iemand anders ervaring met deze kaas?

Amazingtruffle
Berichten: 240
Lid geworden op: 30 dec 2008, 00:23
Locatie: Haarlem
Contacteer:

Re: Haloumi kaas

Bericht door Amazingtruffle » 03 nov 2010, 22:33

Inderdaad, past goed bij tomaat, ook honing doet het goed.
Je kan m ook mooi grillen, geeft nog iets van smaak in ieder geval..
Naar mijn bescheiden mening een saai droog kaasje....
“At the end of the day, it’s just food, isn’t it? Just food”.(MPW)

Gebruikersavatar
mal
Berichten: 29
Lid geworden op: 29 okt 2010, 17:14

Re: Haloumi kaas

Bericht door mal » 03 nov 2010, 23:45

Met watermeloen:

Als een salade, grill de halloumi niet, maar gebruik ze raw (als je zoiets kunt zeggen van kaas), wat geroosterde pijnboompitten en wat groene blaadjes erdoor (op cyprus gebruiken ze mint, zelf vind ik dat weer wat minder)

Super met wat hummus en pitabrood!

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Haloumi kaas

Bericht door Maurits » 05 nov 2010, 08:52

Amazingtruffle schreef: Naar mijn bescheiden mening een saai droog kaasje....
Mee eens, je kan ook gewoon op zijn Hollands magere kaas - zoals edammer, komijnenkaas of nagelkaas - bakken. Veel lekkerder.
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

Plaats reactie