Pagina 1 van 1

Witte asperges

Geplaatst: 14 apr 2010, 08:14
door Leo
Superior Queens
AfbeeldingAfbeelding
Afbeelding

Superieure asperges telen is een prachtig, oud ambacht. Het vraagt veel kennis, gevoel en hartstocht.
Onze familie beheerst dit vak al generaties lang. Omdat de huidige productiemethoden steeds meer worden vertaald in kwantiteit i.p.v. kwaliteit, hebben wij besloten om onze oude ambacht weer op te pakken.

Het is om deze reden, dat wij u vol trots en passie ons nieuwe product presenteren: de Superior Queens. Een asperge die volledig op traditionele en duurzame wijze is geteeld. Maar ook een asperge die de natuur in de hoogste mate respecteert en waardeert. Wij durven te zeggen: de allernatuurlijkste en dus allerbeste asperge ter wereld. Zoals onze grootouders haar ook koesterde en teelde, heet vanaf nu: Superior Queens.

Deze website informeert u over onze nieuwe, ‘oude’ koningin van de groenten. Waarom juist deze majesteit de ‘Superior Queen’ is van alle asperges. Wij hopen, dat u ervan zult genieten en wensen u alvast een smaakvol, puntgaaf aspergeseizoen.

Trudie & Will Teeuwen
Verkrijgbaar via Rungis!

Re: Witte asperges

Geplaatst: 15 apr 2010, 08:35
door Cees Timmerman
Heb ze net binnen. Ik ben benieuwd.

Re: Witte asperges

Geplaatst: 18 apr 2010, 19:21
door marcin
en?

zit er echt zoveel verschil tussen?

wat kosten ze

Re: Witte asperges

Geplaatst: 19 apr 2010, 04:39
door Cees Timmerman
Mooie, puntgave asperges. €12,50 p/kg. Mooie volle smaak. Ik was niet in de gelegenheid er andere, gewone asperges naast te proeven, maar naar mijn idee zijn de superior queens echt superior.