Zandhaai

Alles over ingrediënten
Plaats reactie
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Zandhaai

Bericht door Leo » 15 jun 2009, 18:39

Haaien vlees
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Net bij de visboer een haai gekocht, onder de naam zandhaai.
6 euro de kilo. Dus dat was wel te proberen.
Lastig te fileren, het huidje is echt taai.
wel een lekkere smaak, en weinig graat.

Leuke vis dus.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Bchef1
Berichten: 209
Lid geworden op: 12 mar 2009, 12:59
Locatie: Den Haag
Contacteer:

Re: Zandhaai

Bericht door Bchef1 » 16 jun 2009, 17:51

na fileren kan je meteen je mes laten slijpen zo taai is de huid.
word dacht ik meestal gerookt, erg lekker!
(filet word ook verkocht als zeepaling!)
I love defenseless animals, especially in a good gravy

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Zandhaai

Bericht door Leo » 16 jun 2009, 22:52

Heb me sashimi mes gebruikt... dat japanse staal wilde wel door het huidje heen.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Plaats reactie