blijft altijd een heerlijke vis! Top.
makkelijk te fileren en te bereiden. Zeer smakelijk en kost niet zo heel veel.
De lever kun je dus ook eten, schijnt een delicatesse te zijn. Die kun je bijvoorbeeld als liaison gebruiken in de fumet.Bchef1 schreef:Enige vis zonder galblaas en daarom goed in z'n geheel te bereiden.
wel een stukkie bakpapier ertussen leggen!timberland schreef:Leg ze in een koude pan met wat olie, vuur hoog en zo krokant kant bakken en dan trekken ze ook niet krom!
Op in een hete pan leggen met olie en er een schoon steelpannetje bovenop zetten......en krokant bakken
was dat geen Roodbaars?timberland schreef:Ik had ze het weekend van 2 kilo per stuk (8 stuks) dus niks klein maar fijn!!! super groot nooit eerder gezien en dat op de markt in hartje Utrecht!
cuisson of gaarheidchaoskok schreef:huidje lakker met olie, op een plateautje onder de salamander roosteren.
Draai af en toe om, en kijk of de vis de juiste cuisine (schrijf ik het zo goed? ) bereikt heeft![]()
groetjess