Rundermaag - Chinese Style

Alles over ingrediënten
Plaats reactie
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Rundermaag - Chinese Style

Bericht door Leo » 07 apr 2009, 22:13

Afbeelding

Bij de chinees lekkere maag van een rund op.
Pittig, en stevig van structuur.

Hoe moet je dit bereiden?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Rundermaag - Chinese Style

Bericht door Cees » 08 apr 2009, 09:15

Geen idee, ben wel nieuwsgierig.
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Rundermaag - Chinese Style

Bericht door Maurits » 08 apr 2009, 09:16

Ik heb natuurlijk wel een paar recepten voor pens :D , ik zal ze later opsnorren.
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Rundermaag - Chinese Style

Bericht door Leo » 08 apr 2009, 11:31

als je aan maag denkt, denk je wel eens van gatverdamme.

Maar het proefd niet vies of ranzig.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Pinxo
Berichten: 435
Lid geworden op: 27 jan 2008, 11:58
Locatie: noord-Brabant

Re: Rundermaag - Chinese Style

Bericht door Pinxo » 08 apr 2009, 12:29

Van spaanse bereiding met maag (estómago de bovinos) weet ik dat ze eerst gespoeld worden, dan in ijswater met azijn gaan 1/2 uur, dan een uur koken in court bouillon en vervolgens nog een uur sudderen met groenten en kruiden in olie in de oven of laag vuurtje.
Wat er daarna nog aan echte "maag smaak" over is vraag ik me wel eens af...

Plaats reactie