Artisjok

Alles over ingrediënten
Plaats reactie
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Artisjok

Bericht door Leo » 10 mar 2009, 14:36

Veel mensen koken ze in geschilde vorm. Maar, als je ze heel kookt kan je heerlijk aan de blaadjes sabbelen..
wie doet dat nog?
Afbeelding

Zowieso, wat doe je met een artisjok?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
limo factory
Berichten: 195
Lid geworden op: 22 aug 2004, 10:40
Locatie: Streefkerk
Contacteer:

Re: Artisjok

Bericht door limo factory » 10 mar 2009, 19:45

Weet toevallig dat het bij Hotel New York nog op de kaart staan.
Krijg je 1 zo'n ding op je bord met een sausje erbij, hmmmmmmmm.....

Gebruikersavatar
Cees Timmerman
Berichten: 933
Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
Locatie: Dordrecht
Contacteer:

Re: Artisjok

Bericht door Cees Timmerman » 10 mar 2009, 23:11

Heb ze in Frankrijk regelmatig rauw geschaafd in salades gegeten, iets te aards naar mijn smaak.

Plaats reactie