Ree

Alles over ingrediënten
Plaats reactie
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Ree

Bericht door Leo » 15 feb 2009, 11:52

Ree
Afbeelding
Ree-geit
Afbeelding
Uitgesneden reebout (1 stuk)

Rendenent
ree op de foto weegt 10,5 kg (uitgehaald gewicht)
Stoofvlees;
Schouders; 2,6 kilo

Biefstukvlees
Achterbout met bout en vliezen; 4 kilo
Achterbout schoon gemaakt; 2,4 kg
Filets; 875 gram
Haasjes; 125 gram

Meer over wild
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

roland
Berichten: 103
Lid geworden op: 02 okt 2008, 11:58

Re: Ree

Bericht door roland » 16 feb 2009, 00:27

word het allemaal nog wel winst
wat moet je dan qwa prijs gaan rekenen aan je gasten

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Ree

Bericht door Maurits » 16 feb 2009, 08:50

Wanneer is eigenlijk het seizoen van reebok? En wat is het smaakverschil tussen reegeit en reebok?
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

Plaats reactie