Riso Venere/ Zwarte Rijst

Alles over ingrediënten
Plaats reactie
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Riso Venere/ Zwarte Rijst

Bericht door Leo »

Afbeelding
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Gebruikersavatar
Pluter
Berichten: 516
Lid geworden op: 02 mar 2007, 13:41
Locatie: Haarlem

Re: Riso Venere/ Zwarte Rijst

Bericht door Pluter »

Niet alleen mooi, maar ook nog lekker! En dat schijnen sommige mensen ook nog belangrijk te vinden gelukkig.
Mother Nature is the true artist, and the chef is merely the technician. MPW
Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Riso Venere/ Zwarte Rijst

Bericht door Maurits »

Is dat vergelijkbaar met de Inodonesische ketan hitam (zwarte kleefrijnst)?
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
Plaats reactie