Claresse

Alles over ingrediënten
Plaats reactie
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Claresse

Bericht door Leo »

Weet iemand wat voor vis het is?

Zag het op de sligro aanbiedingslijst staan.
filet prijs voor 7,50.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

anovafood

Bericht door Leo »

bron: anovafood.com

Duurzaam en supervers: Claresse®!
Deze nieuwe, in Nederland duurzaam gekweekte vissoort is zeer toegankelijk voor een breed publiek. De wit-roze filets zijn mals, mild en stevig van structuur en lenen zich goed voor vele bereidingswijzen. Als vervanging voor de overbeviste witvissoorten of als specialiteit op zich. Claresse® is rijk aan Omega-3 vetzuren; een extra voordeel voor de hedendaagse bewuste consument!
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
dalanaustet
Berichten: 103
Lid geworden op: 01 okt 2007, 20:51
Locatie: utsira - noorwegen

claresse - meerval

Bericht door dalanaustet »

Claresse = Heteroclarias = catfish = meerval, dus een soort meerval, denk hybride, yahoo heeft enige trefs.
Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Claresse

Bericht door Maurits »

Ja het is een kruising tussen 2 soorten meervallen. Ik heb het van het weekend op en ben er niet weg van. Het is namelijk een plantetende zoetwatervis, dus het heeft een (licht) gronderige bijsmaak.
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
Plaats reactie