TITEL : "De Joodse Keuken; 800 authentieke recepten uit de Diaspora
AUTEUR : Claudia Roden
UITGEVERIJ : Fontaine uitgevers, gebonden, 600 pagina's
TAAL : NL
PRIJS : 39,95 €
ISBN : 978 90 5956 336 0
Dit standaardwerk van Claudia Roden is geen nieuw kookboek, maar een heruitgave.
Een schitterend naslagwerk van de joodse geschiedenis, aan de hand van joodse gerechten uit de hele wereld.
Een volk met een verdwenen land hecht aan zijn tradities die zich op hun beurt aanpassen aan de nieuwe omgeving.
Zo krijg je wel een heel rijke, overgeleverde keuken.
Mag niet in de kookboekenkast ontbreken.
Zo is onder andere de wereldberoemde SCHNITZEL................? Ja, inderdaad............Joods!
De Joodse Keuken, recepten uit de Diaspora
- berexstone
- Berichten: 673
- Lid geworden op: 02 nov 2009, 12:07
Re: De Joodse Keuken, recepten uit de Diaspora
ok.., wat is dan de link met de Oostenrijkse schnitzels?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl