TITEL : "Le Plus Simple du Meilleur"
AUTEURS : Georges Blanc en Sylvia Gabet
TAAL : Frans
UITGEVERIJ : Éditions Minerva
PRIJS : 29,90 €
Georges Blanc is één van die koks die er gevoelsmatig altijd al waren, een beetje zoals Paul Bocuse. Blanc komt uit een familie met een lange culinaire traditie en verkreeg drie Michelinsterren in zijn restaurant te Vonnas.
Wie aan gasronomie denkt, zegt: mooi, verse, nobele en excellente ingrediënten. Het is echter lang niet altijd gemakkelijk om ze te selecteren en nog minder om ze te bereiden.
Huisvrouw-keukenkokkin Sylvia Gabet en top-kok (een échte dus) Georges Blanc slaan de handen ineen en komen tot een aantal recepten. Culinair eenvoudig en toegankelijk, toch heerlijk!
Niet alle ingrediënten zijn echter goedkoop, zo wordt er gebruik gemaakt van o.a. truffel, morille, poularde de Bresse, foie gras, kreeft of saint-jacques.
Georges Blanc - "Le Plus Simple du Meilleur"
- berexstone
- Berichten: 673
- Lid geworden op: 02 nov 2009, 12:07
Re: Georges Blanc - "Le Plus Simple du Meilleur"
pas georges blanc de hand geschut nog.
Lekker gegeten daar, was de 2e keer.
Lekker gegeten daar, was de 2e keer.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl