Ons Eten

waarbij recente en niet recente boeken aan bod komen
Plaats reactie
Gebruikersavatar
cgh
Berichten: 9
Lid geworden op: 05 apr 2011, 08:29
Locatie: Heemskerk

Ons Eten

Bericht door cgh » 20 apr 2011, 07:02

Leuk nieuw boek:
Vokskrant-journalist Mac van Dinter dook in de wereld achter de Nederlandse maaltijd. Waar groeien de tomaten voor de soep van Unox? Hoe heeft de karbonade op ons bord geleefd? Waar haalt Albert Heijn zijn sla? Wie melkt de koeien die melk leveren voor de yoghurt van FrieslandCampine?

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Ons Eten

Bericht door Leo » 20 apr 2011, 13:33

Hoor de laatste tijd veel over deze meneer.

Is het aan te bevelen dat boek?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Pluter
Berichten: 516
Lid geworden op: 02 mar 2007, 13:41
Locatie: Haarlem

Re: Ons Eten

Bericht door Pluter » 20 apr 2011, 21:48

Zie ook http://www.sterrenkookboeken.nl/ons_eten.php" onclick="window.open(this.href);return false; ;)
Mother Nature is the true artist, and the chef is merely the technician. MPW

Biekie
Berichten: 21
Lid geworden op: 25 feb 2011, 15:44

Re: Ons Eten

Bericht door Biekie » 24 apr 2011, 09:27

Zo vind ik het programma Keuringsdienst van Waarde ook altijd leuk om te zien.

Plaats reactie