Geen kookboek. Maar toch belangrijk...
Waarom leggen oudere mensen hun bestek soms omgekeerd op tafel? Waarom toosten we met onze glazen? Waarom is het belangrijk een wijnglas bij de voet vast te nemen? En waarom serveert men wijn met 'de pols naar boven'?
Of praktischer: Mag je telefoneren in een restaurant? Hoe gedraag je je op een barbecue? Waar leggen we onze servet als het eten wordt opgediend? Wanneer kun je beginnen te eten?
Samen tafelen, er is niets gezelliger. Al roept zo'n maaltijd ook vaak veel vragen op over hoe we ons het best kunnen gedragen. Vragen waar we niet altijd meteen een antwoord op weten.
In dit moderne etiquetteboek geeft Kelvin Strubbe hier een praktisch antwoord op. Hij vertelt de lezer ook meteen waarom de etiquette is zoals ze is, want voor deze gedragsregels bestaat - vaak toch - een logische verklaring.
TITEL : Moderne Tafeletiquette (voor thuis, feestjes en restaurant)
AUTEUR : Kelvin Strubbe
UITGEVERIJ : Van Halewyck
PRIJS : € 19,95
Moderne tafeletiquette
Re: Moderne tafeletiquette
klinkt wel handig!
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl