Pagina 1 van 1

Bakboek - De Klassiekers

Geplaatst: 21 jan 2011, 12:36
door berexstone
Haha, eigenlijk zouden we allemaal moeten weten en kunnen, maar hoe vaak komt het niet voor dat de meest "simpele" dingen toch ff opgezocht moeten worden?
Het probleem bij veel bakboeken is de onnauwkeurigheid van de hoeveelheden, terwijl ze bij bakken veel nauwer luisteren dan bij koken: een kop suiker, een theelepel zout, 4 eetlepels boter, 4 eieren...........maar...hoe groot is die kop, moet je die lepel afstrijken, moet je kleine eieren of jumbo-eieren gebruiken?
In "Bakboek, De Klassiekers" worden alle hoeveelheden nauwkeurig aangegeven.
In dit boek vind je meer dan 200 recepten voor taarten, hartig en zoet gebak, brood en koffiekoeken, dessert- en aperitiefkoekjes, cakes, muffins, soezen, vlaaien, biscuitgebak, roomhoorntjes, appeltaartjes, hazelnootkoekjes, zonnetjes.... Blader door het boek, bekijk de smakelijke foto's van Frank Croes en maak je keuze(s).

TITEL : "Bakboek, De Klassiekers"
AUTEUR : Eric Van Den Nende
UITGEVERIJ : De Standaard
PRIJS : € 29,95

Re: Bakboek - De Klassiekers

Geplaatst: 21 jan 2011, 23:31
door Pluter
200 recepten maar? Dat moet beter kunnen in dit genre.

Iemand tips?

Re: Bakboek - De Klassiekers

Geplaatst: 26 jan 2011, 17:16
door sjaak
de lepels en kopjes zijn amerikaanse maten en zijn dus wel degelijk altijd hetzelfde.
je kan bij een betere kookwinkel lepels en kopjes kopen
Afbeelding